A 20th Century Fox új bemutatót tett közzé a Mike Mitchell (Shrek a vége, fuss el véle) rendezte harmadik mókusos filmhez.

A december 16-án érkező film forgatókönyvét Jonathan Aibel és Glenn Berger készítte. Főbb szerepekben pedig Jason Lee, David Cross, Jenny Slate, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, Amy Poehler, Anna Faris és Christina Applegate lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr364842033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2011.07.29. 02:14:27

Azért valahol szomorú, hogy Hollywoodban az úgynevezett Feketelistán sorban állnak az olyan forgatókönyvek, amelyek nagyon ígéretesek, de valamiért mégsem filmesítik meg őket (ezért is Feketelista), miközben egy ilyen Alvin és a mókusok borzalom már a harmadik részénél tart. (Bár az első rész még úgy, ahogy nézhető volt.)

Isu 2011.07.29. 10:01:01

Első két részt láttam,egy délután kikapcsolódásnak elment :)
süti beállítások módosítása