Hírek röviden 07.24.

Címkék: hírekröviden

2011.07.23. 14:33

- Steven Spielberg is a Comic-Conon tartózkodik jelenleg, ahol többek között azt is elmondta, hogy már megvan a történetük a Jurassic Park IV-hez és a forgatókönyvírót is megtalálták, és reményei szerint az elkövetkező 2-3 évben sikerül is elkészíteni a filmet.

- Jól kezdett az amerikai mozikban az Amerika kapitány: Az első bosszúálló, ugyanis Chirs Evansék 4 millió dollárt szedtek össze a tegnapi éjféli vetítéseken. A nagy kérdés már csak az, vajon sikerül-e vasárnapra átvenni az első helyet Harry Pottertől?

- Rhys Ifans a Comic-Conon egy interjúban cáfolta a hírt, miszerint csatlakozott volna a Bond 23 stábjához, de tréfásan hozzátette, hogy ha Daniel Craig felkeresné őt, hogy ismét csókolózni akar vele a filmvásznon (ahogy azt tették az Enduring Love című filmben), akkor habozás nélkül igent mondana.

- Kiderült, hogy Professor Calculus nem fog feltűnni a Tintin kalandjaiban, de egy esetleges második részben valószínűleg igen.

- Simon Hunter fogja rendezni a Last Blood című filmet az azonos címet viselő képregény alapján. A történet zombikról szól, akik elárasztják az egész világot és a vámpíroknak kell az emberek megmentésére sietniük.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr784841975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása