Nemsokára olyan nagyszabású kasszasikerek folytatódnak, mint a Vasember, A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor és az Amerika Kapitány:  Az első bosszúálló, méghozzá egyetlen filmbe sűrítve. A The Avengers – Bosszúállókban olyan szuperhőscsapat áll össze, melyet korábban soha nem láthattunk még együtt mozivásznon.

Nemsokára olyan nagyszabású kasszasikerek folytatódnak, mint a Vasember, A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor és az Amerika Kapitány:  Az első bosszúálló, méghozzá egyetlen filmbe sűrítve. A The Avengers – Bosszúállókban olyan szuperhőscsapat áll össze, melyet korábban soha nem láthattunk még együtt mozivásznon.

Egy váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre,  ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a SHIELD névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Ezért kezdetét vesz a földkörüli toborzás – kizárólag szuperhősöket keresnek! Készülj hát az év filmjére, telis-tele akcióval és szemkápráztató speciális trükkökkel: 2012 tavaszán érkezik a The Avengers – Bosszúállók!


Érdekességek:

•    A The Avengers – Bosszúállók a népszerű és örökzöld Marvel képregényen, A bosszú angyalain alapszik, melyet 1963-ban adtak ki először, és amely azóta is önálló képregény-intézmény.
•    Eredetileg ismét Edward Norton játszotta volna el Hulk szerepét, ám a közte és a Marvel Studios között zajló tárgyalások végül kudarcba fulladtak. Szóba került Joaquin Phoenix neve is, de végül Mark Ruffalo alakítja dühös zöld izomkolosszust
•    Jeremy Renner komoly íjászleckéket vett, hogy hitelesen bújhasson bele Sólyomszem bőrébe.
•    Ez az első Marvel film, melyet világszerte a Walt Disney Pictures forgalmaz.
•    Maria Hill ügynök szerepében Cobie Smulders tűnik majd fel, akit az Így jártam anyátokkal című sorozaból ismerhetünk. Előtte olyan nevek voltak esélyesek a szerepre, mint Mary Elizabeth Winstead, Jessica Lucas és Morena Baccarin.
•    Az eredeti Hulk megformálója, Lou Ferringo most is közreműködik, ugyanis ő fogja szinkronizálni Hulkot zöld üzemmódban.

BEMUTATÓ: 2012. április 26.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr894841959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.07.21. 18:10:22

Örülök neki,én várom,és ti? :)

tomi 2011.07.21. 21:51:51

Én is,nagyon jó filmnek ígérkezik!

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2011.07.21. 23:37:11

"Maria Hill ügynök szerepében Cobie Smulders tűnik majd fel, akit az Így jártam anyátokkal című sorozaból ismerhetünk. Előtte olyan nevek voltak esélyesek a szerepre, mint Mary Elizabeth Winstead, Jessica Lucas és Morena Baccarin." Én elsőre abszolút Morena Baccarin-t képzeltem el a szerepre, de persze biztos, hogy Cobie Smulders is jó lesz. :) (No, meg nem utolsósorban jó csaj ő is. Bár ez igaz a többi jelentkezőre is. :) ) A filmet várom én is, bár azt még nem tudom, hogy mikor, hol és hogyan fogom majd megnézni, de ez egyrészt még a jövő zenéje, másrészt ide OFF. :)

szilihkee 2011.07.22. 11:48:31

én szerelmes vagyok a képregényadaptációkba úgyhogy ezis moziban nézős lesz :-D

b. 2011.07.31. 17:21:20

Jó film lessz,remélem nem kis másfél órás valami.Viszont hogy nem Edward Norton lessz Hulk.. .. Nekem ez nagyon hiteltelen lessz nélküle. :(

Isu 2011.07.31. 17:28:11

b.: egy Marvel produkció nem másfél órára készíti a filmjeit,igen csak ritka... :D

Koczy · http://koczy2.wordpress.com 2011.08.01. 15:26:43

@b. Hiteltelen? Most nem ezért vagy azért, de a képregényfilmek eleve nem a hitelességükről híresek. De nem is ez bennük a lényeg. :) Amúgy igen a Marvel produkciók általában olyan két óra körüli játékidővel szoktak "operálni". (De úgy rémlik az Avengers két és fél órás lesz.)

b · http://aznincs,azthiszem 2011.08.04. 21:05:39

Úgyértem,hogy hiteltelen,hogy na. :D Szerettem Edward Nortont >.
süti beállítások módosítása