Hírek röviden 05.13.

Címkék: hírekröviden

2011.05.13. 17:34

- A Lionsgate és az Annapurna Films vívnak licitháborút a Terminátor 5 megszerzéséért, melyben mint ismeretes, visszatér majd Arnold Schwarzenegger.

- David Hasselhoff is beszállt erősíteni a Piranha 3DD stábját, melynek forgatása már javában zajlik.

- Bejelentették, hogy Alon Aboutboul egy őrült tudóst fog játszani a The Dark Knight Risesban és egyesek szerint a szóban forgó karakter nem más, mint Hugo Strange.

- A Pixar közzétette a Monsters University (Szörny Rt. 2) hivatalos történetét, íme: Mike Wazowski és James P. Sullivan elválaszthatatlan jó barátok, ám nem volt ez mindig így. A kapcsolatuk elején ugyanis megismerkedésük pillanatától kezdve ki nem állhatták egymást. A Monsters Universityből megtudhatjuk, hogy rendezték nézeteltéréseiket és hogyan váltak jó barátokká.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11675681_1b6daaf3f7ad77432bf646d99ab8ad55_m.jpg

- Katie Holmes és Chace Crawford lesznek a Responsible Adults főszereplői, melyben Katie egy 30 éves orvostanhallgatót fog alakítani, aki megismerkedik a 22 éves Baxter Wooddal. Hamar vonzalom alakul ki köztük, de a lány rájön, hogy valójában már ismerik egymást, ugyanis 15 évvel ezelőtt ő volt a fiú bébiszittere. Baxter azonban nem mond le ilyen könnyen élete nagy szerelméről.

- Kate Bosworth és Lake Bell lesznek a Katie Aselton rendezésében készülő Black Rock főszereplői. A történet három jó barátról szól, akik elhatározzák, hogy a Black Rock nevű szigeten töltik a hétvégét, ám hamar kiderül, hogy nincsenek egyedül.

- Alexander Ludwig és Isabelle Fuhrman is ott lesznek a The Hunger Games stábjában.

- Ben Whisham, Susan Sarandon és Jim Broadbent is leszerződtek a Wachowski testvérek Cloud Atlas című filmjéhez Tom Hanks, Hugo Weaving, Halle Berry és Natalie Portman mellé.

- Az Open Road Films fogja forgalmazni a Jason Statham, Robert De Niro, Dominic Purcell és Clive Owen főszereplésével készült The Killer Elite című filmet.

- Hilary Swank lesz a The Dallas Buyers Club női főszereplője Matthew McConaughey oldalán.

- A CBS szerezte meg Marc Maurino Inside the Machine című forgatókönyvét, melyben egy ügynök beépül egy alvilági szervezetbe és egyre nagyobb hatalomra tesz szert, családja pedig eközben egyre nagyobb veszélybe kerül.

- Dylan McDermott a Nobody Walks és a Perks of Being a Wallflower című filmekhez szerződött le.

- Dennis Quaid csatlakozott a The Words című thrillerhez Bradley Cooper és Jeremy Irons mellé. A történet egy íróról szól, akinek fizetnie kell, miután rájön, hogy ellopta más szellemi tulajdonát.

- Salma Hayek és Matthieu Demy lesznek az Americano főszereplői, mely egyben Demy rendezői debütálása is lesz. Salma egy táncosnőt fog alakítani, Demy pedig egy férfit, aki édesanyja halála után visszaköltözik a városba és az Americano nevű bárban találkozik a nővel, aki régi barátja és nagyon emlékezteti az édesanyjára.

- Sam Rockwell, Mickey Rourke és Christopher Walken is csatlakoztak Colin Farrell mellé a Seven Psychopats című filmhez, mely egy alkotó válságban szenvedő forgatókönyvíróról szól, aki belekeveredik dilis barátai kutyájának elrablási ügyébe, majd hamarosan egy gengszter kutyája is eltűnik.

- A True Blood Ericje, Alexander Skarsgaard csatlakozott a What Maisie Knew című fim stábjához Julianne Moore és Steven Coogan mellé. A címszereplő Maisie egy hatéves kislány, aki nagyon nehezen viseli, miután rockzenész édesanyja elválik műkereskedő apjától.

- Frankie Latina Skinny Dip címmel tervez bosszúállós thrillert készíteni Danny Trejo, Sasha Grey, Pam Grier, Michael Madsen és Brigitte Nielsen főszereplésével.

- Jack Black lesz a Michael Winterbottom rendezésében készülő Bailout című vígjáték főszereplője és egy csőd szélén álló férfit fog alakítani, aki miután egy boltban összeakad két brókerrel, elhatározza, hogy megpróbál talpra állni pénzügyileg.

- Craig Bierko lesz Mac a The Three Stoogesban.

- Andrew Niccol fogja rendezni a Stephenie Meyer regénye alapján készülő The Host című filmet.

-Alex Pettyfer csatlakozott Channing Tatum Magic Mike című filmjéhez.

- Mark Ruffalo és Tim Robbins lesznek Stuart Blumberg Thanks for Sharing című filmjének főszereplői, melynek fő témája a szexfüggőség lesz.

- Jonathan Levine fogja rendezni a Legend című filmet, mely a jövőbeli Amerikában játszódik, ahol az ország két részre szakad és háborúban állnak egymással.

- Dakota Fanning, Dustin Hoffman, Peter Sarsgaard, Elizabeth Olsen és Sissy Spacek lesznek a Very Good Girls főszereplői. A történet két barátnőről (Dakota és Elizabeth) szól, akik elhatározzák, hogy a nyáron elveszítik szüzességüket. A dolog azonban bonyolulttá válik, amikor mindketten ugyanabba a férfiba szeretnek bele és ez barátságukat is alaposan próbára teszi.

- Diane Kruger és Dany Boon lesznek a Fly Me to the Moon főszereplői, melynek középpontjában egy sikeres 30-as nő áll, akinek párja megkéri a kezét. Igen ám, de a nő családjában minden első házasság válással végződik, így elhatározza, hogy gyorsan összeházasodik egy vadidegennel, akitől aztán azonnal el is válik, így minden rendben lesz szerelmével.

- Gary Ross fogja rendezni a Cyrano de Bergerac című filmet, mely az ismert történet modernizált változata lesz. A főhős egy olyan férfi, aki bár szerelmes egy nőbe, mégis kénytelen egy másik férfi nevében megkérni a kezét.

- Antonio Negret fogja rendezni az Overdrive című akció-thrillert, melynek producere Perre Morel lesz. A történet két autótolvaj testvérről szól, akik összetűzésbe kerülnek a maffiával.

- Max Landis fogja írni a Pied Piper című film forgatókönyvét, mely egy középkori német legendán alapul, mely szerint egy színes ruhás férfi elcsalta a gyerekeket távolra Hamelin városától és soha többé nem látták egyiküket sem viszont.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr84841427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása