Hírek röviden 04.30.

Címkék: hírekröviden

2011.04.30. 11:47

- Arnold Schwarzenegger nem viccelt, amikor azt mondta, hogy komolyan gondolja a színészethez való visszatérést, ugyanis a pár nappal ezelőtti Terminátor hír után ezúttal Brad Furman Cry Macho című drámájához csatlakozott a volt kormányzó. Az N. Richard Ness regénye alapján készülő film egy lovas oktatóról szól, akit miután kirúg főnöke, beleegyezik, hogy elrabolja 11 éves fiát mexikói exnejétől. A dolgok azonban nem várt fordulatot vesznek, ugyanis a nő nagy örömmel szabadul meg a fiútól. A film forgatása nyáron kezdődik, így ez lesz Schwarzi első visszatérése.

- Dwayne Johnson egészen komoly fába vágta a fejszéjét, ugyanis ő lesz a Charley Pride életrajzi film főszereplője és producere is. Pride híres countryénekes volt, akinek karrierje során 11 dala végzett a slágerlista élén és összesen mintegy 70 millió albumot adott el. Producerként Pride menedzsere, John Daines is részt vesz a projektben.

- Steven Soderbergh fogja rendezni a Channing Tatum főszereplésével készülő Magic Mike című filmet, mely Tatum saját tapasztalatain alapul, melyek 19 éves korában érték őt, amikor táncosként dolgozott. Azonban még odébb lesz, mire ténylegesen nekilátnak a munkálatoknak, ugyanis Soderbergh előbb még leforgatja a Liberace és a The Man from U.N.C.L.E. című filmjeit.

- Mark Ruffalo egy interjúban azt mondta, hogy Hulk olyan lesz a The Avengersben, mint ő, csak persze jóval nagyobb darab és zöldebb.

- Már javában zajlik a Prometheus forgatása, de még mindig érkeznek újabb színészek, ezúttal Guy Pearce csatlakozott.

- Ahogy azt már a plakátokon és az előzetesben is láthattuk, Stunak egy Mike Tysonhoz hasonló tetoválása lesz a szeménél a Másnaposok 2-ben. A dolog Tyson tetoválójának is feltűnt és szépen be is perelte Phillipséket, ugyanis szerinte ez egy levédett tetoválás, amilyenje csak Tysonnak lehet.

- Steven R. Monroe az I Spit On Your Grave után ismét egy bosszúállós filmet rendez, ezúttal Hole in the Desert címmel, Cerica Vincenttel a főszerepben.

- Bár még be sem mutatták a The Troll Hunter című norvég áldokumentarista horrort Amerikában, máris tervben van a remake elkészítése.

- A mai két The Hunger Games szereplő Chris Mark és Jackie Emerson.

- Anthony Mackie a World War Z és a The Gangster Squad című filmben is szerepet kapott.

- Robert Zemeckis rendezheti a Replay című filmet, melynek alapját Ken Grimwood regénye képezi.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr234841322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása