Hírek röviden 04.29.

Címkék: hírekröviden

2011.04.29. 12:07

- A The Gotham Group megszerezte R.L. Stein It's The First Day Of School... Forever című regényének megfilmesítési jogait, amely egy 12 éves Artie nevű fiúról szól, aki minden nap élete első sulis napját éli újra, ami egészen szörnyűre sikeredett.

- Brett Ratner rendezheti a Hercules: The Thracian Wars című filmet, amelyben Herkules és hat harcostársa azt a feladatot kapják, hogy képezzék ki a trák király embereit a világ legerősebb hadseregévé.

- Jeremy Renner is beállt a producerek népes táborába és megalapította The Combine című cégét, melynek keretében először egy Steve McQueenről szóló életrajzi filmet fog tető alá hozni, melyben a főszerep is az övé lesz.

- Woody Harrelson, Stanley Tucci és Lenny Kravitz is szerepet kaptak a The Hunger Gamesben, illetve hivatalosan is bejelentették, hogy Elizabeth Banks fogja alakítani Effie Trinketet.

- Sacha Baron Choen csatlakozott a The Dictator című vígjáték stábjához, a női főszerepért pedig Kristen Wiig, Anna Faris és Gillian Jacobs versengenek.

- Nagyon nehezen akar megszületni az új Jack Ryan film forgatókönyve, ugyanis most David Koeppet kérték fel, hogy írja újra Steven Zaillian szkriptjét, mely Adam Cozad eredeti forgatókönyvének javított változata volt.

- Jeff Bridgeszel zajlanak a tárgyalások az R.I.P.D. egyik szerepére és amennyiben összejön a dolog, Ryan Reynolds oldalán szerepelhet a filmben.

- A Summit fogja forgalmazni Amerikában az Ender's Game című filmet.

- Ron Howard fogja rendezni az Amnesty című filmet Max Landis forgatókönyve alapján a Universal számára.

- Jane Levy is szerepelni fog Josh Schwartz Fun Size című vígjátékában és a főszereplő, Victoria Justice legjobb barátnőjét alakítja majd.

- Luke Greenfield egy egyelőre cím nélkül futó akció-vígjátékot fog rendezni a 20th Century Fox égisze alatt, a saját maga és Nicholas Thomas által írt forgatókönyv alapján.

- Thor Freudenthal (Egy ropi naplója) fogja rendezni a Kent Denmead regénye alapján készülő Geek Dad című családi filmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr734841317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása