Hírek röviden 04.09.

Címkék: hírekröviden

2011.04.09. 14:37

- Josh Pence fogja alakítani Ra's Al Ghult a The Dark Knight Risesban, akit a Batman: Kezdődik!-ben már láthattunk Liam Neeson megformálásával. Pence valószínűleg a fiatalkori énjét fogja játszani.

- Tim Miller rendezheti majd a Deadpoolt, akit eddig elsősorban vizuális effektusokért felelős szakemberként ismerhettünk többek között az X-Men filmeken végzett munkája révén.

- A Mátrix után Hugo Weaving ismét együtt dolgozhat Andy és Lana Wachwoskival, ugyanis ő lesz a Cloud Atlas című film egyik főszereplője.

- A főszereplők megtalálása után a Lionsgate most egy afroamerikai színészt keres a The Hunger Gameshez, melyből reményeik szerint a Twilighthoz hasonló sikeres franchise lesz. És ha már sóba került a Twilight: Kristen Stewart ma ünnepli 21. születésnapját, ezúton is sok boldogságot kívánunk neki.

- Zach Galifianakis időegyeztetési problémák miatt kilépni kényszerült az R.I.P.D. stábjából, így nem őt láthatjuk majd Ryan Reynolds társaként.

- James Franco testvére, Dave lesz a 21 Jump Street fő gonosza, egy Eric nevű fiú, aki a suli legnépszerűbb sráca, részben azért, mert drogokat árul.

- Tobey Maguire is szerepelni fog a Life of Pi című filmben, melyet Ang Lee rendez Yann Martell regénye alapján. A film egy Pi nevű fiúról szól, aki egy csónakba kerül egy bengáli tigrissel, egy zebrával, egy hiénával és egy orángutánnal.

- Jessica Biellel zajlanak tárgyalások, hogy ő legyen a Total Recall remake női főszereplője.

- William Dafoe is szerepet kapott az Odd Thomas című filmben és egy kisváros seriffjét alakíthatja majd.

- Bár csak december 23-án kerül az amerikai mozikba a The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn, Anthony Horowitz forgatókönyvíró elárulta, hogy már elkezdett dolgozni a folytatás szkriptjén, mely a Prisoners of the Sun címet viseli. Ezt a részt egyébként már nem Steven Spielberg, hanem Peter Jackson fogja rendezni. A történet szerint Tintin ezúttal Peruba megy, ahol egy múmia átkának ügyében kell nyomoznia.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr54841177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.04.09. 16:06:35

Alakulgat ez a Batman 3 "stáb" :)
süti beállítások módosítása