Hírek röviden 03.26.

Címkék: hírekröviden

2011.03.26. 10:01

- A Weinstein változtatott néhány filmjének premierdátumán, így az Apollo 18 április 22 helyett 2012. január 6-án, a Piranha 3DD pedig szeptember 16 helyett november 23-án kerül a mozikba. Az Our Idiot Brother (korábban My Idiot Brother) bemutatási dátumát augusztus 26-ra, az I Don't Know How She Does It-ét pedig szeptember 16-ra tűzték ki.  Bejelentették tovább, hogy elindítanak egy TWC Games nevű videojáték vállalatot is, mely korábbi filmjeik alapján fog számítógépes játékot készíteni, többek között a Hellboyból, a Sikolyból és a Horrorra akadvából.

- Erin Carufel szerepelni fog a Gone című thrillerben, de még nem tudni, hogy kit alakít majd.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Mila Kunis lesz a Nyugati boszorkány az Oz: The Great and Powerfulban.

- Miután Jennifer Lawrence-t sikerült megszerezni Katniss szerepére a The Hunger Gameshez, most a férfi főszereplőt, Peetát keresik. A legesélyesebbek Josh Hutcherson, Alexander Ludwig, Hunter Parrish, Lucas Till és Evan Peters.

- Mégsem biztos, hogy Viggo Mortenssen lesz a vadász a Snow White and the Hunts Manben, mert a tárgyalások során felmerültek bizonyos problémák.

- Végre: hivatalosan is bejelentették, hogy Will Sasso lesz Curly a The Three Stoogesban.

- Az MGM ismét elkezdett foglalkozni a Gyerekjáték remake-kel, melynek megkezdték az előkészületi munkálatait, bár még sem forgatókönyvíró, sem rendező nincs.

- Hiába a szex és az harcjelenetek, a Breaking Dawn 1. része természetesen így is csak PG-13 besorolást kapott.

- A Sony augusztus 3. helyett július 29-re hozta előre a Hupikék törpikék amerikai premierjét. Magyar bemutató augusztus 25-én.

- Cobie Smulders, aki Maria Hillt alakítja majd a The Avengersben, elmondta, hogy áprilisban kezdenek forgatni Új-Mexikóban, amit már nagyon vár, mert látott néhány konceptképet, amik alapján nagyon tetszik neki a karaktere kinézete.

- Saoirse Ronan egy interjúban azt mondta, hogy hivatalosan nem kérték fel, hogy szerepeljen a Hobbitban, de amennyiben ez megtörténik, szívesen igent mond rá.

- Elképzelhető, hogy John Travolta és Nicolas Cage két filmen is együtt dolgozhatnak a közeljövőben az 1997-es Ál/Arc után. Az egyik a Sharpnel című akciófilm, melyet John McTiernan fog rendezni, és egy bosnyák katonáról szól, aki bosszúhadjáratot indít az ellen az amerikai katona ellen, aki megsebesítette őt. A másik a Seal Trial című thriller, melyben egy házaspár egy pihentető hajóútra indul, ám a kapitány és a felesége rabszolgákká teszik őket.

- A bírósági döntés értelmében Warren Beaty kapta meg a Dick Tracy jogait, aki jelenleg épp egy új DT tévéfilmen dolgozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr174841083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása