Hírek röviden 03.25.

Címkék: hírekröviden

2011.03.25. 13:15

- Úgy látszik, a Sony nagyon biztos a The Amazing Spider-Man sikerében, ugyanis máris felkérték James Vanderbiltet, hogy kezdje el írni a második rész forgatókönyvét. Az első rész forgatása jelenleg is zajlik Los Angelesben és 2012. július 3-án kerül a mozikba.

- Timothy Dowling (Példátlan példaképek) fogja írni az Uptown Saturday Night remake forgatókönyvét, melynek főszerepeire Will Smith-t és Denzel Washingtont szeretné megszerezni a Warner. Az eredeti 1974-es változatban Bill Cosby és Sidney Poitier alakították a két főhőst, akik egy klubban elveszítik pénztárcáikat és másnap jönnek rá, hogy az egyikben ott van a nyertes lottószelvény, így mindent megtesznek, hogy megtalálják.

- Április elején megkezdődik a The Bourne Legacy szereplőválogatása, melyen a hírek szerint Garrett Hedlundot, Luke Evanst, Dominic Coopert és Joel Edgertont hívják be a főszerepre.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Juno Temple szerepelni fog a The Dark Knight Risesban, de azt még nem tudni, hogy kit alakít majd.

- Édgar Ramírez és Michael Shannon neve is szóba került a Superman fő gonoszának szerepére.

- Chris Pine Facebook oldalán arról számolt be, hogy elkészült a Star Trek 2 forgatókönyve és Kirk szerelmes lesz a filmben.

- Paul Giamatti is szerepelni fog a Rock of Agesben, Amy Adamsszel pedig tárgyalnak az egyik szerepre.

- Április 1-én újra mozikba kerül Amerikában A király beszéde, ám ezúttal némileg megvágva, PG-13 korhatár besorolással.

- AZ IFC Films fogja forgalmazni Amerikában a Flypaper című vígjátékot, melynek főszerepeit Patrick Dempsey, Jessica Biel és Tim Blake Nelson alakítják.

- Stephen Lang egy interjúban elmondta, hogy nemrég beszélt James Cameronal az Avatar 2-ről, de részletekbe nem kívánt bocsátkozni.

- A Summit fogja Amerikában forgalmazni az I, Alex Cross című filmet, melynek főszerepét Tyler Perry alakítja.

- A Universal Tom Hooperrel (A király beszéde) tárgyal, hogy rendezze meg A nyomorultak musical filmváltozatát Bill Nicholson forgatókönyve alapján.

- Az Inferno Entertainment fogja forgalmazni Amerikában a Blood of the Innocent című filmet, melyben Drakula és Hasfelmetsző Jack küzdenek meg egymással Londonban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr714841078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása