Hírek röviden 03.24.

Címkék: hírekröviden

2011.03.24. 14:40

A hét bemutatói: 2011. március 21. - 2011. március 27.

  1. A sas (The Eagle)
  2. Álomháború (Sucker Punch)
  3. Ébredj velünk (Morning Glory)
  4. Millenium 3 - A kártyavár összedől (Luftslottet som sprängdes)

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11133615_79f6cd9a3ec80b8bb4d25becabcdad58_xl.jpg

- Greg és Colin Strause következő filmje a War of the Ages lesz, melynek forgatókönyvén már dolgozik is Liam O'Donnell. A filmben felbolydul az idő és a történelem hét legnagyobb vezetőjének meg kell küzdenie egymással. Így összecsap Julius Caesar, Attila, Dzsingisz Kán, Nagy Sándor, Napóleon és Hannibál is. Mindez természetesen 3D-ben.

- Kirk Jones (Mindenki megvan) fogja rendezni a What to Expect When You Expecting című filmet, mely négy párról szól, akik mind első gyermeküket várják és rájönnek, hogy a dolgok sosem úgy mennek, ahogy azt előre eltervezzük.

- A Warner és a Legendary bejelentette, hogy megkezdődött A titánok harca 2, a Wrath of the Titans forgatása.

- Francis Lawrence a legesélyesebb a Sony égisze alatt készülő Houdini életrajzi film rendezői posztjára és már a tárgyalásokat is megkezdték vele. A Summit is tervez egy hasonló projektet, melynek forgatókönyvén Noah Oppenheim dolgozik.

- A Warner két premierdátumot is kitűzött. A Rock of Ages 2012. június 1-én, a Jack the Giant Killer pedig két héttel később, 2012. június 15-én kerül a mozikba.

- David Seidler (A király beszéde) újraírja a The Judge forgatókönyvét, melynek producerei Robert Downey Jr. és felesége, Susan lesznek. A film egy ügyvédről szól, aki anyja halála után hazautazik és megtudja, hogy rég nem látott apját, aki bíró, gyilkossággal vádolják. Ki kell derítenie az igazságot és közben újra felveszi a kapcsolatot rokonaival, akiket évekkel azelőtt ott hagyott.

- Elizabeth Olsen és Josh Radnor lesznek a Liberal Arts főszereplői, melyet Radnor fog rendezni saját forgatókönyve alapján. A történet középpontjában egy 35 éves férfi áll, aki még mindig úgy él, mintha főiskolás lenne, de rá kell jönnie, hogy felelősségteljesebben kell hozzáállnia a dolgokhoz. Elizabeth egy 19 éves főiskolás lányt fog alakítani, aki beleszeret Radnor karakterébe és észre sem veszi a férfi nyilvánvaló hibáit.

- Emma Roberts lesz a Scott Coffley rendezésében készülő Adult World című film főszereplője és egy frissen diplomázott lányt fog alakítani, aki arról álmodik, hogy író legyen, de végül egy tanácsadási könyvekkel foglalkozó könyvesboltban ragad.

- Will Gluck (Könnyű nőcske) fogja rendezni a Sex on the Moon című filmet, melynek alapját Ben Mezrich (Social Network) könyve képezi.

- Jason Schwartzman csatlakozott a Wes Anderson rendezésében készülő Moonrise Kingdom stábjához Bruce Willis, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton és Frances McDormand mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr44841071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása