Hírek röviden 02.18.

Címkék: hírekröviden

2011.02.18. 11:58

- Chris Evans elmondta, hogy az Amerika Kapitány:  Az első bosszúálló elsősorban a rajongóknak készült, és reméli, hogy mindenki elégedett lesz vele. Karakteréről pedig azt mondta, hogy a filmből megtudhatjuk, hogy Steve Rogers jóval több, mint egy ikonikus jelmezes figura.

- Sikerült megegyezni Phillip Noyce-szal, így ő rendezheti a Hunter Killer című filmet.

- A Disney Planes címmű tervez a Verdákhoz hasonló animációs filmet készíteni 2013-ra. A rajzfilm főszereplője egy Dusty nevű kis repülőgép lesz, aki bár fél a magasságtól, mégis belevág élete nagy kalandjába.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy 3D-s kamerákkal fogják forgatni a Hansel and Gretel: Witch Hunters című filmet, amely a Jancsi és Juliska sajátos feldolgozása lesz Jeremy Rennerrel és Gemma Artertonnal.

- Mary Elizabeth Winstead fogja alakítani Mary Toddot, Lincoln feleségét az Abraham Lincoln: Vampire Hunterben. Mary ügyvédnőként dolgozik és igyekszik gyerekeire is minél több időt szentelni, éjszakánként pedig azokat a vámpírokat keresik, akik megölték édesanyját.

- Gore Verbinski Timothy Olyphantet szeretné megnyerni a Lone Ranger címszerepére Johnny Depp mellé. Olyphant a Rango című animációs filmen már dolgozott együtt a rendezővel, és Verbinski úgy véli, a színész tökéletes választás lenne a szerepre.

- A Marvel nem sokáig húzta a dolgot és máris megegyeztek Shane Blackkel, így ő rendezheti majd a Vasember 3-t.

- Blake Lively lesz a Hick egyik főszereplője és egy 13 éves lány (Chloe Moretz) drogfüggő anyját fogja alakítani. Blake azt is elmondta, hogy nem ő fogja alakítani a fiatal Carrie Bradshawt a Szex és New York előzményfilmben.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy James Franco lesz az Oz: The Great and Powerful címszereplője, Mila Kunis pedig a gonosz nyugati boszorkányt fogja alakítani.

- Louis Letterier következő filmje a Now You See Me lesz, melyben egy csapat FBI-os néhány bűvész nyomába ered, akik előadásaik közben bankokat rabolnak.

- Juliette Binoche és Matthieu Amalric is csatlakozott a  David Cronenberg rendezésében készülő Cosmpolis stábjához Robert Pattinson és Marion Cotillard mellé. A film a fiatal milliárdos Eric Packer (Pattinson) egy napját mutatja be, melynek során megcsalja feleségét, összetűzésbe kerül egy paparazzival, rátámad egy tüntető, és inden vagyonát elveszíti.

- A 50/50 címet kapta Seth Rogen filmje, melyben egy olyan férfit alakít, aki megtudja, hogy rákos, de igyekszik derűsen hozzáállni a dolgokhoz. Premier szeptember 30-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr134840834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása