Hírek röviden 01.29.

Címkék: hírekröviden

2011.01.29. 20:04

- A Batman On Film úgy értesült, hogy Robin Williams fogja alakítani Hugo Strange-et a The Dark Knight Risesban, bár azt nem tudni, honnan szerezték az információt. Korábban Tom Hardy neve is szóba került a szerepre, de azt már hivatalosan is bejelentették, hogy ő Bane-t fogja alakítani.

- Brandon Molale színész-kaszkadőr érdekes információt osztott meg, mely szerint részt vett a The Avengers szereplőválogatásán Hulk megformálására, holott korábban bejelentették, hogy Mark Ruffalóé a szerep.

- Egy belsős munkatárs szerint a Prometheusban több, az eredeti Alien filmben is megjelent dolgot láthatunk majd. Például maguk a lények is hasonlóan fognak kinézni, és az űrhajó is hasonlatos lesz az eredetihez.

- Saoirse Ronan is fel fog tűnni a Hobbitban, de azt még egyelőre nem tudni, hogy kit fog alakítani.

- A Focus Features szerezte meg a Pariah forgalmazási jogait, amely Dee Rees író-rendező első filmje, akivel egy másik film forgatókönyvének megírására is szerződést kötöttek. A történet egy 17 éves Alike nevű afroamerikai lányról szól, aki szüleivel és húgával Brooklyn külvárosában él. A lány rájön, hogy leszbikus, és legjobb barátnője segítségével próbál párt találni magának.

- Michael Angarano csatlakozott a Hit Somebody stábjához, és egy orosz hokist fog alakítani.

- Barbra Streisand és Seth Rogen lesznek a My Mother's Curse főszereplői, melyet Anne Fletcher (Nász-ajnálat) fog rendezni Dan Fogelman (Verdák) forgatókönyve alapján. Fogelman saját élményeiből merített ihletet a szkripthez, ugyanis egyszer ő is útra kelt az édesanyjával.

- A Sony megkezdte a Mortal Instruments szereplőválogatását, és jelenleg a főhős, Jace szerepére keresik a megfelelő színészt. Korábban Alex Pettyfert hozták hírbe a szereppel, de a jelek szerint ez csak pletyka volt. A női főszerepet Lily Collins fogja alakítani.

- Mark Waters rendezheti a Get Back című vígjátékot, amely két Beatles rajongóról szól, akik találnak egy időgépet, mellyel visszamennek a múltba, hogy megakadályozzák John Lennon és Yoko Ono találkozását, mert szerintük a nő tehetett a legendás zenekar feloszlásáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr334840683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása