Hírek röviden 01.28.

Címkék: hírekröviden

2011.01.28. 15:18

- Ti tudjátok még számolni, hogy hányan lesznek ott a New Year's Eve-ben? Ezúttal Josh Duhamel, Ryan Seacrest és Ice Cube csatlakoztak.

- Judi Dench egy interjúban elmondta, hogy a Bond 23-ban is fogja alakítani M-et.

- Megvannak Charlie új angyalai a készülő sorozathoz. Minka Kelly Marisát fogja alakítani, aki korábban tengerészgyalogos volt, Rachael Taylor lesz Abby, egy gengszter lánya, aki képzett rendőr is, Annie Illonzeh pedig Kate-et fogja játszani, aki korábban rendőr volt, és jártas a harcművészetekben is.

- Juliette Lewis, Thomas Dekker, Laurence Laboeuf és Max Thieriot lesznek a Foreverland főszereplői, amely egy beteg fiatalemberről szól, aki elhunyt barátja húgával Maxikóba utazik, hogy egy gyógyítóerejű szentélyben helyezzék el a férfi hamvait.

- Mia Wasikowska lesz a Stoker főszereplője Carey Mulligan helyett, és egy fiatal lányt fog alakítani, akinek apja halála után visszatér az életében különc nagybátyja, és furcsa dolgok történnek.

- Benjamin Walker lesz a címszereplő az Ambraham Lincoln: Vampire Hunter című filmben, melyen 20 és 55 éves kora között fogja alakítani a legendás elnököt, aki a polgárháború során élőhalottakkal küzdött meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr164840675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása