Hírek estére 01.28.

Címkék: hírekröviden

2011.01.28. 23:45

- A Paramount szerezte meg a Sundance Fesztiválon a Like Crazy forgalmazási jogait, és várhatóan még idén bemutatják a filmet. A történet egy amerikai fiúról és egy angol lányról szól, akik egymásba szeretnek, de a lányt visszatoloncolják Angliába, miután tovább maradt Amerikában, mint ameddig a vízuma szólt.

- A Weinstein Company csapott le a Sundance-en a My Idiot Brotherre, így ők fogják forgalmazni a Paul Rudd, Zooey Deschanel, Emily Mortimer és Elizabeth Banks főszereplésével készült vígjátékot.

- Mozikba kerülhet Orson Welles The Other Side of the Wind című filmje, melyet 1972-ben kezdett el forgatni, de végül sosem fejezett be.

- A Fox Searchlight fogja forgalmazni a  Homework című filmet, melynek főszerepeit Emma Roberts és Freddie Highmore alakítják. A történet két zűrös tinédzserről szól, akik kapcsolatba kerülnek egymással és egy 25 éves színésszel.

- Elizabeth Olsen lesz a Red Lights című thriller főszereplője, és Robert De Niro, Sigourney Weaver és Cillian Murphy oldalán domboríthat majd.

- Valószínűleg nem a Kick-Ass 2 lesz Matthew Vaughn következő rendezése, ugyanis Jane Goldman forgatókönyvíró elmondta, hogy jelenleg két másik szkripten dolgozik, és majd csak valamikor utána következik ez.

- Kevin Smith saját produkciós cége, a The Harvey Boys keretein belül fogja forgalmazni Red State című filmjét. Ezt a thriller Sundance fesztiválos vetítése után jelentette be.

- James Cameron elmondta, hogy már dolgozik az Avatar 2 és 3 forgatókönyvén, és egyszerre fogják majd leforgatni a két részt. A 2. 2014., a 3. pedig 2015. decemberében kerül a mozikba.

- A Warner bejelentette, hogy websorozatot készítenek a Mortal Kombatból.

- Az IFC Films fogja forgalmazni a The Ledge című thrillert, mely egy különleges szerelmi háromszögről szól. Az egyik férfi tudomást szerez a másikról, és felviszi őt egy magas épület tetejére, ahol egy órát ad neki, hogy válasszon a saját és egy másik ember élete között.

- A Fox Searchlight fogja forgalmazni a The Bengali Detective című dokumentumfilmet, amely egy csapat nyomozóról szól, akik a kalkuttai alvilágban nyomoznak.

- Amerikában március 1-jén jelenik meg DVD-n és BD-n a Szerelem és más drogok (Love and Other Drugs).

- Will Ferrell beugrik egy vendégszerepbe az Office című sorozatba, így A híres: Ron Burgundy legendája után ismét együtt dolgozhat Steve Carrell-lel.

- 2012. március 23-án kerül a mozikba a The Hunger Games, melynek alapját Suzanne Collins azonos című regénye adja. A történet a jövőben játszódik, ahol Amerika 12 régióból áll, melynek képviseletében egy-egy résztvevő megküzd egymással a The Hunger Games elnevezésű viadalon. Az egyik ilyen a 16 éves Katniss Everdeen, a történet főszereplője.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr914840680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása