Hírek röviden 01.15.

Címkék: hírekröviden

2011.01.15. 15:48

- A Prometheus címet kapta a Ridley Scott rendezésében készülő Alien előzményfilm, és azt is megerősítették, hogy az eredeteti Tetovált lány, Noomi Rapace lesz a női főszereplő.

- J.J. Abramstől egy interjúban megkérdezték, hogy elképzelhető-e, hogy 3D-ben forgassák a Star Trek 2-t, és a rendező nem zárkózott el az ötlettől, de mint mondta, csak akkor döntene emellett a technológia mellett, ha a történet indokolná.

- Bizonyára sokan emlékeztek még az 1997-es Spawn - Az ivadék című filmre, amely bár sikeresnek számított bemutatása idején, a stúdió mégsem csapott le soha egy esetleges folytatás- vagy előzményfilm lehetőségére. Legalábbis mostanáig, ugyanis Todd McFarlane, a képregény alkotója egy interjúban elmondta, hogy rebootolják a karaktert, és ő maga írja a forgatókönyvet. McFarlane egy sötét hangulatú, kis költségvetésű akciófilmet szeretne készíteni, mely megjelenésében az Alienre és a Cápára hasonlítana.

- A Fox elpakolászta néhány érkező filmjének bemutatási dátumát, íme: Caesar: Rise of the Apes - június 24-ről november 23-ra, Mr Popper's Penguins augusztus 12-ről június 17-re, The Sitter - július 15-ről június 24-re, illetve a The Big Year bemutatási dátumát október 14-re tűzték ki. A New Regency pedig a What's Your Number?-t tette át április 29-ről szeptember 30-ra.

- Eva Mendes lesz az Ansiedad című film főszereplője, melyet Patricia Riggen fog rendezni. Eva egy egyedülálló anyát fog alakítani, akinek 13 éves lánya egy szeánsszal próbálja meg megváltoztatni unalmas életét.

- Ben Foster csatlakozott a Fernando Meirelles rendezésében készülő 360 stábjához Rachel Weisz és Anthony Hopkins mellé. A történetről egyelőre csak annyit tudni, hogy több szálon fog futni a cselekmény, és a karakterek valamilyen úton-módon részeseivé válnak egymás életének.

- James Gray fogja rendezni a The Gray Man című filmet, mely Mark Greaney azonos című regényének adaptációja lesz. A film középpontjában egy bérgyilkos fog állni, aki korábban CIA ügynök volt, és azért érkezik Európába, hogy megmentse volt társa és családja életét.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr684840593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása