Hírek röviden 12.31.

Címkék: hírekröviden

2010.12.31. 13:55

- Paul Reubens, a Pee Wee nagy kalandja címszereplője egy interjúban megemlítette,  hogy Tim Burton jelenleg számos projekten dolgozik, többek között a Karácsonyi lidércnyomás (The Nightmare Before Christmas) 2. részén is. A rendező következő projektje azonban a Dark Shadows lesz, melyet áprilisban kezdenek el forgatni, természetesen Johnny Depp-pel a főszerepben.

- Javier Bardem az első számú esélyes a Ron Howard rendezésében készülő Setét torony (The Dark Tower) főszerepére. A szerepért Viggo Mortensen is versenyben van, és akármelyik színész is vállalja el Roland Deschain karakterét, három mozifilmre és egy tévésorozatra is alá kell írnia.

- Nem akármilyen stáb van alakulóban az Andrew Dominik rendezésében készülő Cogan's Trade-nél, ugyanis Brad Pitt után Josh Brolin, Bill Murray, Casey Affleck, Zoe Saldana, Mark Ruffalo és Sam Rockwell neve is felmerült. Brad a címszereplő Jackie Cogant fogja alakítani, aki egy pókerversenyen nyomoz, melyet a maffia emberei biztosítanak. A forgatás márciusban kezdődik New Orleansban.

- Április 1-jén kerül mozikba a Quentin Dupieux rendezésében készült Rubber című horror, mely egy olyan férfiról szól, aki a sivatagban tér magához, és rájön, hogy különleges képesség birtokába jutott: egy puszta gondolattal el tud pusztítani bármit és bárkit.

- Samuel L. Jackson, Luke Wilson és Leslie Bibb lesznek a Meeting Evil című thriller főszereplői, melyet Chris Fisher fog rendezni. Wilson egy ingatlanügynököt alakít, akit kirúgnak állásából, majd útra kel egy idegennel (Jackson), ám az utazás nem várt következményekkel jár. Leslie Bibb Wilson feleségét fogja alakítani. A forgatás január 8-án kezdődik New Orleansban.

- Oliver Stone a Tőzsdecápák 2 után ismét Shia LaBeouffel dolgozhat együtt a Pinkville című filmen, mely a vietnami háború idején fog játszódni, és a hírhedt 1968-as My Lai-i mészárlás történetét meséli el, amikor az amerikai katonák több ezer helybélit mészároltak le. Shia hugh Thompsont alakíthatja, aki helikopterével próbálta megakadályozni, hogy a katonák még több embert megöljenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr454840492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.01. 22:14:40

Kíváncsi leszek, hogy Shia LaBeouf-ból mit hoz ki Stone a Pinkville-ben. A Cogan's Trade is jónak ígérkezik. A Karácsonyi lidércnyomás hírt gyakorlatilag már kikerülése pillanatában megcáfolták. A Rubber főszereplője pedig nem férfi, sőt, nem is ember:) Gumiabroncs.
süti beállítások módosítása