Hírek röviden 12.29.

Címkék: hírekröviden

2010.12.29. 14:13

- Elképzelhető, hogy két idegen faj a Skrull és a Kree is feltűnik majd a The Avengersben. A hírt az Ain't It Cool News egyik olvasója fedezte fel az Albuquerque Journal című újságban.

- Amanda Seyfried és sorozatbeli férje, Aaron Paul is visszatérnek a Hármastársak (Big Love) 5. évadjának záróepizódjában.

- Benedict Clarke a fiatal Perselus Pitont, Bertie Gilbert pedig Draco fiát, Scorpius Malfoyt fogja alakítani a Harry Potter és a halál ereklyéi II. részében.

- Bryan Singer bejelentette, hogy Red Epic 3D kamerákkal fogja forgatni a Jack the Giant Killert. További érdekesség, hogy mivel a film története az elektromosság felfedezése előtt játszódik, így Singer igyekszik majd minél több természetes fényt használni.

- Judi Dench is  csatlakozott a J. Edgar stábjához. A hírt maga a rendező, Clint Eastwood közölte egy interjúban.

- Április 1-jén kerül az amerikai mozikba a Rose Byrne és Patrick Wilson főszereplésével készült Insidous című horror. A történet egy házaspárról szól, akik rájönnek, hogy eszméletlen fiuk testét gonosz lények szállták meg.

- Eva Green helyett Diane Kruger lesz a Farewell, My Queen című film főszereplője Léa Seydoux és Gérard Depardieu mellett. Diane Marie Antoinette-et fogja alakítani a francia forradalom utolsó napjaiban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr84840483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása