Az FBI különleges álruhás bevetésekre szakosodott szuperügynöke, Malcolm Turner (Martin Lawrence) minden bajból kivágja magát. A fia viszont minden bajba belekeveredik. Így aztán, amikor egy orosz maffia-leszámolás véletlen szemtanújává válik, apja mindenáron meg akarja védeni. Úgy, ahogy ő tudja: álruhában. Ezúttal tehát nemcsak ő öltözik nőnek, hanem a fiára is szoknyát húz, és együtt költözik be vele egy leánykollégiumba, ahol - azt reméli - biztosan nem keresik majd őket. De vannak bajok, amelyek a vérszomjas maffiánál is veszélyesebbek. Például egy csak lányokból álló pizsama parti vagy egy balett óra, egy tornatermi öltöző vagy a festőszakkör.

A vígjátékban verhetetlen Martin Lawrence ezúttal is bevet apait-anyait, hogy egy perc se teljen el újabb őrületes poén és nevetés nélkül! Partnere a Trópusi viharból megismert Brandon T. Jackson, aki szintén nem nélkülözi a humoros pillanatokat.

Hazai mozipremier: 2011. február 17. Forgalmazza: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr164840370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.12.16. 14:28:02

Csúcs,ezek a szinkronos előzetesek elhavaznak minket :)

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2010.12.17. 01:37:45

Én még mindig azt mondom, hogy "Minek kellett ez?" Bár Martin Lawrence mostanában nem sok nézhető produkcióban szerepelt, talán majd ez...
süti beállítások módosítása