A Sony jóvoltából megérkezett a Karácsony Artúr (Arthur Christmas) első előzetese. Az animációs film 2011. november 23-án kerül a mozikba 3D-ben is. Az eredeti változatban James McAvoy, Hugh Laurie, Jim Broadbent, Bill Nighy, Imelda Staunton és Ashley Jensen kölcsönzik a szereplők hangjait.

A címszereplő Arthur a Mikulás jó szívű, ám kissé kétbalkezes fia, aki imádja a Karácsony minden mozzanatát. Sőt, ő az egyetlen a családban, aki még igazán hisz az ünnep varázsában. Bátyja, Steve, igazi nagymenő srác, neki köszönhető, hogy az Északi-sarkon szuper számítógépes újításokat vezettek be, melyeknek köszönhetően jelentősen felgyorsultak és egyszerűbbé váltak a dolgok. A Mikulás szeret úgy tekinteni magára, mint az Északi-sark urára, ám a helyzet az, hogy a technikai újítások rég túlnőttek rajta, és csak kapkodja a fejét. 136 éves apja, Mikulásapó állandóan csak zsörtölődik és morog, és mindig azt emlegeti, hogy bezzeg, amikor még ő volt a mikulás, mennyivel másképp mentek a dolgok. Mikulásapó teljesen elutasítja a modern vívmányokat, ezért gyakran száll vitába Steve-vel. Mikulásné pedig egy kedves, szerető feleség és anyuka, aki igyekszik mindenben támogatni családját.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr664840324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása