Hírek estére 10.31.

Címkék: hírekröviden

2010.10.31. 18:15

- Kevin Smith elkészült első horrorfilmje, a Red State utómunkálataival, így a stáb már meg is tekinthette a kész anyagot egy zárt körű buli keretében. Smith elmondta, hogy nagyon kevés utómunkát kellett végeznie a filmen, mely a stáblistával együtt 98 perc hosszú.

- Kenny Ortega, a This Is It rendezője elmondta, hogy valóban szóba került egy horror musical elkészítése Michael Jackson híres dala és videoklipje, a Thriller alapján, de a dolog még egyelőre nagyon kezdeti stádiumban van. Mint mondta, először Michael családjának a beleegyezése kell a projekthez, illetve ő is csak abban az esetben vágna bele, ha úgy érzi, hogy a film méltó lesz Michael emlékéhez.

- A Spyglass Entertainmentnek köszönhetően úgy tűnik, végre sikerül talpra állnia az MGM-nek, és így egyik legjövedelmezőbb és legnépszerűbb franchise-uk, a James Bond széria is folytatódhat végre a 23. résszel. Azonban könnyen lehet, hogy így sem láthatjuk 2014-nél előbb az új Bond mozit, mivel Daniel Craig jelenleg A tetovált lány amerikai remake-jét forgatja, és siker esetén a trilógia másik két darabja is elkészül, és ezek között nem valószínű, hogy lesz ideje a brit színésznek a 007-es ügynök bőrébe bújnia.

- Brian Taylor, a Szellemlovas 2 egyik rendezője egy interjúban elmondta, hogy Nicolas Cage kettős szerepben fog feltűnni a filmben, és Johnny Blaze karaktere mellett az őt megszálló démont, Zarathost is ő fogja alakítani. Zarathos egyébként a címben szereplő Spirit of Vengeance, vagyis a bosszú szelleme, aki akkor szállja meg Blaze-t, mikor átalakul a Szellemlovassá.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr64840053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.10.31. 18:39:18

Ideje volt már hogy a Bond 23. végre meg induljon.
süti beállítások módosítása