Hírek estére 10.24.

Címkék: hírekröviden

2010.10.24. 21:25

- A minap már esett róla szó, hogy James Cameron és Laeta Kalogridis újraírják a Fantasztikus utazás remake forgatókönyvét, és most kiderült, hogy Cameron azt szeretné, ha Louis Letterier rendezné a filmet.

- A Marvel eltolta a Runaways című képregény adaptáció forgatási munkálatainak megkezdését, egyelőre határozatlan időre.

- Jack Black és Steve Pink szerezték meg Daniel H. Wilson How to Survive a Robot Uprising című regényének megfilmesítési jogait, és a dolog pikantériája, hogy Steven Spielberg egy teljesen hasonló témájú filmen dolgozik, mely Robocalypse néven fut, és szintén egy Wilson regénye adja az alapját.

- A New Line hivatalosan is zöld utat adott a Bryan Singer rendezésében készülő Jack the Giant Killernek, melynek főszerepét valószínűleg a Kick-Assből ismert Aaron Johson játszhatja majd. A film egyébként a Babszem Jankó némileg modernizált változata lesz.

- Daniel Craig miatt csúszni fog a Dream House című film bemutatója, ugyanis a stúdió úgy döntött, hogy néhány jelenetet újra kell forgatni, és ehhez minden szereplőre szükség van, csakhogy Mr. Craig decemberig nem ér rá.

- Az Amber Entertainment szerezte meg Paul Finch Stronghold című regényének megfilmesítési jogait. A történet a középkorban játszódik, amikor a walesiek életre keltenek néhány zombit, hogy segítsenek nekik az angol elnyomók elleni harcban. A főhős egy fiatal lovag lesz, aki szembeszegül uralkodója parancsával, és elindul az ellenséges uralkodó lányának megmentésére, és ebben a zombik sem akadályozhatják meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr304840003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása