Hírek röviden 10.23

Címkék: hírekröviden

2010.10.23. 12:50

- A Sex and the City 2 rendezője, Michael Patrick King Meryl Streep, Sandra Bullock és Oprah Winfrey főszereplésével fog filmet forgatni a Universal berkein belül, mely jelenleg Untitled Michael Patrick King Project munkacímen fut.

A történetben különböző karaktereket ismerhetünk meg, akik megpróbálják összeegyeztetni a házasságot a munkájukkal és a média figyelmével, ami körülveszi őket.

Steven Spielberg will direct Robopacalypse as his next movie- Még tavaly novemberben vette meg a DreamWorks Drew Goddard forgatókönyvét, melyet Daniel H. Wilson - Robopocalypse című novellája alapján készítetett. Egy hónappal ezelőtt jött a hír, miszerint Steven Spielberg-et érdekli a projekt és a stúdió szeretné ha a Spielberg következő rendezése a robotos film lenne. Na, szóval a Deadline tegnapi információja szerint hivatalosan is bejelentette a stúdió, hogy Spielberg fogja levezényleni a produkciót, mely egy robotfelkelést követően a túlélő emberiség sorsát mutatja be.

A forgatást 2012. januárjában kezdik, hogy aztán 2013-ban a mozikba kerülhessen az alkotás.

- Tegnap a hírek között esett szó arról, hogy a korábbi bejelentés ellenére mégsem szerepel Mel Gibson a Másnaposok című vígjáték folytatásában, ugyanis a színészt kiutálták a stábból. Estére érkezett a Variety híre, miszerint a Warner Bros. megtalálta Gibson utódját Liam Neeson személyében.

Neeson elmondta, hogy egy nap alatt leforgatják a jelenetét, melyben egy thaiföldi tetoválót kell megformálnia.

- Kristin Davis (Sex and the City) is szerepet kapott az Utazás a Föld középpontja felé folytatásában, mely a Journey 2: The Mysterious Island címet viseli.

Davis, Vanessa Hudgens, Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Anita Briem és Michael Caine mellé lépett fel a fedélzetre.

A filmben Josh Hutcherson ismét Sean Anderson bőrébe bújhat, aki arra kényszerül, hogy édesanyjával eltűnt nagyapja után kutassanak egy mitikus és szörnyekkel teli szigeten.

Michael Caine a Josh Hutcherson karakterének (Sean Anderson) a nagyapját fogja alakítani.

A szkript nem fogja szorosan követni Jules Verne: The Mysterious Island (azaz, Verne Gyula - A rejtelmes sziget) című könyvét.

A forgatás a tervek szerint október végén kezdődik Hawaii-on és Észak-Carolinában.

- Lea Michele (Glee) első filmjére készülhet, ugyanis aláírt a Garry Marshall rendezésében készülő Valentin-nap (Valentine's Day) folytatásához, mely 2011. december 9-én kerül az amerikai mozikba New Year's Eve (Szilveszter) címmel, Katherine Fugate szkriptje alapján Wayne Rice és Mike Karz produceri felügylelete alatt.

Michele a New Line romkomjában egy zenekar tagja lesz.

Akik nagy valószínűséggel visszarérnek - Jessica Alba, Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Topher Grace, Hector Elizondo, Julia Roberts, Emma Roberts és Queen Latifah.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr884840000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása