Unknown Trailer

Címkék: thriller unknown

2010.10.22. 18:45

Liam Neeson, January Jones, Diane Kruger, Frank Langella, Michael Baral, Aidan Quinn, Stipe Erceg és Olivier Schneider főszereplésével 2011. február 18-án (hazai várható megjelenés: január) mutatja be a Warner Bros. Pictures az amerikai mozikban a Unknown című thrillert, mely korábban Unknown White Male címmel futott.

A produkció Jaume Collet-Serra rendezésében készült, míg a szkriptet Didier Van Cauwelaert "Out of My Head" című regénye alapján Oliver Butcher és Stephen Cornwell készítette.

A sztori egy orvosról szól (Liam Neeson), aki miután autóbalesetet szenved kómába esik. Miután felébred a felesége (January Jones) nem ismeri fel, és férfi (Aidan Quinn) feltette a személyazonosságát.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr984839994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása