Hírek estére 10.22.

Címkék: hírekröviden

2010.10.22. 18:55

Wesley Snipes setting up J. Edgar Hoover/Martin Luther King movie- Wesley Snipes producerként is kipróbálja magát a Code Name Zorro című filmnél, mely J. Edgar Hooverről, az FBI alapítójáról fog szólni, elsősorban azt vizsgálva, hogy miért tartotta komoly fenyegetésnek Martin Luther King polgárjogi mozgalmát. Snipes szeretne szereplőként is feltűnni a filmben, de azt még nem tudni, hogy kit fog alakítani.

- Shaw Ryan (Kemény zsaruk sorozat) fogja írni a Without Remorse című film forgatókönyvét, melynek alapját Tom Clancy azonos című bestsellere képezi. A történet középpontjában egy John Kelly nevű fickó áll, aki bosszút áll egy kábítószercsempész banda tagjain, akik megölték a barátnőjét.

- A Waht's Playing weboldal megszerezte a készülő Alien előzményfilm forgatókönyvét, melyben egy Growers nevű csapatot ismerhetünk meg, akik a galaxist járják, azzal a céllal, hogy lakhatóvá tegyenek több bolygót, és ennek érdekében hipnotizálják az ott élőket, hogy engedelmeskedjenek nekik. Így például rávesznek egy Fin és egy Karik nevű rabszolgát, hogy közösüljenek, bár azt nem tudni, hogy ez hogy fog beleférni egy PG-13 besorolású filmbe. Az alienek úgy kerülnek a képbe, hogy a csapat tagjai biológiai fegyverként akarják használni őket, de aztán eldurvulnak a dolgok.

Hellraiser gets new life with Todd Farmer and Patrick Lussier- A Hellraiser is rebootot kap, sőt, a Dimension Films már fel is kérte Todd Farmert a forgatókönyv megírására, és Patrick Lussiert a rendezésre. A film egyfajta eredet mozi lesz, melyben Pinheadről tudhatunk meg majd többet. A forgatás valamikor jövőre kezdődik, a cél pedig egy 2011 végi, 2012 eleji premier.

- Mégsem Stephen Norrington fogja rendezni A holló remake-et, ugyanis egy interjúban elárulta, hogy  kiszállt a projektből. Mint mondta egy színész miatt, akit nem kívánt megnevezni, át kellett írni a forgatókönyvet, melyet ő írt Nick Cave-vel, így úgy döntött, távozik a stábból.

- A DreamWorks filmet tervez forgatni W. Bruce Cameron (Pimaszok-Avagy kamaszba nem üt a mennykő) A Dog's Purpose című könyve alapján. A történet egy kutyáról szól, aki halála után újjáéled, és úgy gondolja, hogy biztos valami célja van a Földön, amit végre kell hajtania. A történetet Bailey, egy bölcs és vicces kutyusa narrálja végig.

- Ole Bornedal fogja rendezni a Dibbuk Box című horrort, melynek producerei Sam Raimi és Robert G. Tapert lesznek. A film Az ördögűző és a Ragyogás keveréke lesz, melynek alapját egy család igaz története képezi, akik miután hozzájutnak egy elátkozott dobozhoz különféle katasztrófák sorozatát élik át. A forgatás januárban kezdődik.

- Laeta Koligridis az Avatar után ismét James Cameronnal fog együtt dolgozni, hogy újraírják az 1966-os Fantasztikus utazás (Fantastic Voyage) remake forgatókönyvét. A történet középpontjában egy csapat tudós áll, akikm összezsugorítják magukat és egy miniatűr tengeralattjáróval bejutnak egy másik tudós testébe, hogy megmentsék az életét.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr574839995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása