Fright NightBár csak 2011. augusztus 19-én kerül a mozikba a Craig Gilespie rendezésében készülő 1985-ös Fright Night remake-je, a DreamWorks közzétette a film hivatalos tartalmát, mely a következő:

Charlie Brewster (Anton Yelchin) végzős diák, akinél minden sínen van: a suli egyik legnépszerűbb sráca, és az iskola legjobb csajával jár. Sőt, Charlie annyira klassznak érzi magát, hogy még legjobb barátjáról is megfeledkezik. Azonban, mikor Jerry (Colin Farell) beköltözik a szomszéd lakásba, csőstül jönnek a gondok. Bár Jerry első ránézésre rendes fickónak tűnik, van benne valami furcsa, amit azonban senki nem vesz észre, beleértve Charlie anyját (Toni Collette) is. Miután a srác elkezdi megfigyelni a férfit, arra a következtetésre jut, hogy Charlie vámpír, aki azért jött, hogy a környékbeliekre vadásszon. Mivel senki nem hisz neki, Charlie-nak egyedül kell kitalálnia valamit, hogy megszabaduljon a szörnyetegtől ebben a humorban sem szűkölködő horrorban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr424839955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása