Hírek röviden 10.02

Címkék: hírekröviden

2010.10.02. 10:45

- A Heat Vision Blog szerint Emma Thompson leszerződött a Men in Black III stábjához, Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Sacha Baron Cohen és Jemaine Clement mellé.

Barry Sonnenfeld vezényletével még ebben a hónapban -New Yorkban - elkezdődik a produkció forgatása. Amerikai bemutató 2012. május 25.

- Azt már tudjuk korábbról, hogy Mickey Rourke főszereplésével fog elkészülni a The Ice Man című önéletrajzi ihletésű mozifilm, mely Philip Carlo igaz történeten alapuló bűnügyi regényét a The Ice Man: Confessions of a Mafia Contract Killert fogja feldolgozni. Michael Shannon, Richard "Ice Man" Kuklinskit fogja alakítani, aki bérgyilkosként több mint 200 embert tett el láb alól hidegvérrel.

A produkciót Ariel Vroman fogja levezényelni, míg a produkcióhoz Benicio Del Toro, James Franco és Michael Shannon írt alá.

http://img6.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/9520569_1b523c5494a94132e4ffcb7c0ad1626d_m.jpg

- Julia Roberts és Meryl Streep lehet a John Wells (The Company Men) rendezésében készülő August: Osage County (Augusztus Oklahomában), azaz Tracy Letts Pulitzer-díjas színdarabjának főszereplője, melyet 2007-ben mutattak be Chicagóban a a Broadwayen és Londonban. A produkció a The Weinstein Company berkein belül fog megvalósulni.

A filmben Meryl Street (Violet) játszaná a Weston család drogfüggő, mégis éles eszű és éles nyelvű anyát, Julia Roberts (Barbara Fordham) pedig három felnőtt lánya közül a legidősebbet alakítaná, akinek válságban van a házassága.

Egyébként Magyarországon a Vígszínház tűzte a műsorára az Augusztus Oklahomában-t 2009 tavaszán, Eszenyi Enikő rendezésében.

- Matthew McConaughey és Rip Torn is leszerződött a Bernie című vígjátékhoz, mely Richard Linklater (School of Rock) rendezésében fog elkészülni és amihez korábban Jack Black és Shirley MacLaine írt alá.

A történet a Texas-i Carthage álmos városában játszódik, ahol Bernie (Black) egy temetkezési vállalkozó, aki furcsa barátságot köt egy gazdag özveggyel. Miután Bernie megöli a nőt, próbálja azt a látszatot fenntartani, hogy a nő életben van.

McConaughey a város kerületi ügyészét, míg Rip Torn Bernie védelmi ügyvédjét fogja megformálni.

A forgatás jövő hónapban indul Texasban.

- Ciaran Hinds és az olasz színész-énekesnő Violante Placido szerződhet le Nicolas Cage mellé a Columbia Pictures égisze alatt készülő Szellemlovas folytatásához (Ghost Rider: Spirit of Vengeance).

A filmben Johnny Blaze, más néven Ghost Rider (Nicolas Cage) Kelet-Európában bújkál és igyekszik elnyomni az átkot. Ciarán Hinds az ördögöt fogja megtestesíteni, aki át akarja venni a hatalmat a halandó fia teste fölött a fiú születésnapján. Violante Placido a gyerek anyját fogja alakítani.

A rendezői teendőket Mark Neveldine és Brian Taylor látja el, míg a forgatókönyvet szintén ők írták David S. Goyer sztorija alapján.

- A Sony gőzerővel dolgozik a Pókember rebooton, melyhez újabb nevek csatlakoztak a lehetséges szereplők listájára. A Deadline New York tájékoztatása szerint a Glee - Sztárok leszünk! sztárja, Dianna Agron és Georgina Haig a legesélyesebb Gwen Stacy szerepére, ám ott van még Emma Stone, Mia Wasikowska és Dominique McElligott is - ők vannak benne a Marc Webb rendezésében készülő - jelenleg Untitled Spider-Man Reboot címen emlegetett -  lista Top5-ében. (Korábban Lily Collins és Teresa Palmer neve is keringett a projekt körül)

Korábbi hírek szerint Gwen Stacy és Mary Jane Watson is feltünhet a filmben, viszont Gwen Stacy karakteréé lenne határozottan a női főszerep.

Sony arra törekszik, hogy Venom legyen a főgonosz és a szerepre Philip Seymour Hoffman-t szemelte ki magának.

A produkció 2012. július 3-án debütál az amerikai filmszínházakba Andrew Garfield főszereplésével.

http://img7.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/9520475_3cce5f4dbbc596b188207259586538b7_m.jpg

- A Kéjjel nappal (Knight and Day) november 30-án jelenik meg Blu-ray-en és DVD-n az amerikai boltok polcain

- Josheph Gordon-Levitt, Bruce Willis után Emily Blunt szerződött le a Looper című időutazós sci-fi-akcióhoz, melyet Rian Johnson (The Brothers Bloom) fog levezényelni saját forgatókönyve alapján.

A film a jövőben játszódik ahol a Looper-eket vissza küldik az időbe, hogy megöljék azokat, akik súlyos bűncselekményeket követtek el a jövőben. A Deadline New York beszámolója szerint Willis és Gordon-Lewitt ugyanazt a karaktert játsza majd, különböző idősíkban.

Joseph Gordon-Levitt a hírek szerint visszamegy a múltba, hogy megölje saját magát.

A forgatás januárjában indul, Louisianaban.

- Olvia Wilde is aláírt az Untitled Justin Timberlake-Amanda Seyfried munkacímen futó produkcióhoz, mely korábban I'm.mortal címen futott.

A produkcióban már biztosan látható lesz Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Collins Pennie, Vincent Kartheiser és Olvia Wilde.

Wilde Timberlake karakterének az anyját fogja alakítani.

A film története a jövőben játszódik egy olyan társadalomban, ahol az orvostudománynak köszönhetően az emberek 25 év felett nem öregednek. A gazdagok lényegében halhatatlanok lesznek, a többiek a túlélésért kénytelenek küzdeni. A film középpontjában egy szegény fiatal férfi áll (Justin Timberlake), akit megvádolnak egy gyilkossággal, ezért kénytelen menekülni, közben pedig túszul ejti Seyfried karakterét, akivel egymásba szeretnek.

- Baz Luhrmann (Australia) rendezésében fog elkészülni F. Scott Fitzgerald The Great Gatsby című regényének adaptációja, melyhez Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire ésAmanda Seyfried szerződhet le - mindezt a Production Weekly jelentette.

Leonardo DiCaprio Jay Gatsby-t, Tobey Maguire Nick Carraway-t, míg Amanda Seyfried Daisy Buchanan-t alakíthatja a filmben. 

F. Scott Fitzgerald: A nagy Gatsby - Bűnügyi történethez hasonlóan lüktető cselekményű regény az első világháború idején egymástól elsodródott s később tragikus körülmények között találkozó szerelmesekről. A kitűnő sztori, a tárgyilagosan előadott tragédia azonban nem egyszerű bűnügyi történet. A húszas évek Amerikájának talmi varázsa csillog e regényben: a titokzatos milliomos lampionos kerti estélyei a tengerparti luxusvillában, a mólóvégi zöld fény üzenete a víz felett a romantikus álmok, illúziók szimbóluma, az "amerikai álom" kábulata, végül a keserű ébredés a csúnya halál a keményöklűek felülmaradását, az álom végleges csődjét jelképezi. Az amerikai "elveszett nemzedék" egyik legnagyobb írójának hibátlan remekműve ez a regény. forrás: moly.hu

http://img8.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/9520473_a368784d03563ab81dee0d72414d9378_m.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr104839826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása