Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Kevin Durand, Callan McAuliffe és Jake Abel főszereplésével 2011. február 18-án kerül az amerikai filmszínházakba az I Am Number Four című kaland-sci-fi a DreamWorks Pictures égisze alatt. A forgatókönyvet James Frey és Joby Hughes ifjúsági könyve alapján Alfred Gough és Miles Millar (Smallville) készítette. A rendezői székben viszont D.J. Caruso (Sasszem) foglalt helyet.

John Smith különleges fiatalember, akinek menekülnie kell könyrtelen ellenségei elől, akiknek az a céljuk, hogy megöljék. Megváltoztatja a személyazonosságát, és városról városra jár testőrével, Henrivel, így John mindenhol az új fiú, akinek a múltjáról nem tudni semmit. Új otthonában, egy ohiói kisvárosban váratlan, sorsfordító dolgok történnek vele: először lesz szerelmes, új képességekre tesz szert, és kapcsolatba lép hozzá hasonló emberekkel.@Luke

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr764839809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása