Ha Tony Scott rendező és Denzel Washington  összefog, az biztosan a bombasikerhez illő akciójeleneteket és fordulatos sztorit jelent. Az utolsó esély, A tűzben edzett férfi vagy a Déja Vu után a Száguldó bomba (Unstoppable, hazai bemutató: november 18.) története egy gyilkos rakományával együtt elszabaduló, megállíthatatlanul száguldó vonat köré épül. A régi barátok új fiút is bevettek a csapatba: Washington társa Chris Pine lesz, akit a legutóbbi Star Trek Kirk kapitányaként jegyeztek meg a mozirajongók.
– Őrületes érzés, hogy a kamaszkori példaképeimmel ülhetek egy asztalnál, ők azt kérdezik, ráérek-e a forgatásra kijelölt időpontban, én meg a forma kedvéért tizenöt másodpercig úgy teszek, mintha gondolkodnék, mielőtt rávágom, hogy igen – lelkendezett a harminc éves színész. – És a legjobb az egészben az, hogy utána még ők örülnek!
Tony Scott jellemzése szerint a Száguldó bomba egy új generációs Féktelenül, csak sínekkel, de Chris Pine ezzel nem ért teljesen egyet.
– Igaz, hogy két jármű megy gyorsan egymás mellett, és mindkettő nagy kárt tudna csinálni – vélte a színész –, de az összehasonlítás mégsem tökéletes. Ha az volna, a végén Denzelnek meg nekem egymásba kéne szeretnünk, ahogy Bullock és Reeves tették a Féktelenülben: de a mi változatunkban ilyesmiről nincs szó. Nekünk elég, ha bírjuk egymást. forrás: InterCom

Alább a film legújabb posztere látható!

http://img1.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/9431459_d284af51770c7cc02b04e4b6981b9acb_xl.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr884839763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása