Nincs megállás a másnaposoknak

Címkék: duedate

2010.09.12. 16:51

Egy nagy siker után az alkotók többnyire visszavonulnak, hosszan keresik az új témát, és fokozott óvatossággal kezdenek a következő feladathoz: igyekeznek méltók maradni ahhoz, amit addig elértek.

Todd Phillips rendező azonban másképp működik. Tavaly nyáron az egész világon elképesztő sikert aratott Másnaposok című filmjével, a 35 millió dolláros vígjáték több mint 465 milliót hozott az egész világon. Ő pedig megállás nélkül dolgozott tovább.

– Jobb nyomás alatt dolgozni – nyilatkozta nemrég. – Őrültségnek tartom, hogy aki nagy sikert arat, az utána „valami mást” akar rendezni, és hosszan gondolkodóba esik, mielőtt nekikezd. Én rögtön belevágtam a Terhes társaság forgatásába (Due Date, hazai bemutató: november 4.), remélem, a nézők ezen is legalább annyit fognak nevetni, ha nem többet, mint az előző filmemen. És most, hogy befejeztük, már a Másnaposok új részén dolgozom.

Egyvalaki már össze is hasonlította a Másnaposok-at és a Terhes társaság-ot. Az utóbbi film főszereplője, Robert Downey Jr., aki a komédiában első gyermeke születésére hazafelé siető izgatott apát alakítja – aki persze minden igyekezete ellenére százféle bajba keveredik a hazaúton.

– A Terhes társaság szerintem jobb film, mint a Másnaposok – jelentette ki újságírók előtt. – Nemcsak azért, mert én is szerepelek benne (nevet), hanem mert ez egy igazi road-movie, két belevaló fickóval, oltári poénokkal. Az év vígjátéka!

forrás: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr774839696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.09.12. 17:29:31

Jól hangzik :) Másnaposok 1. igen nagyra sikeredett :)
süti beállítások módosítása