hírek röviden 09.03

Címkék: hírekröviden

2010.09.03. 13:34

- Szeptember 13-án kezdődik Steven Quale rendezésében - Vancouverben - a Final Destination 5 forgatása, melyhez folyamatosan szerződnek le színészek. Miles Fisher, Arlen Escarpeta, Nicholas D'Agosto, Ellen Wroe, Meghan Ory, P.J. Byrne, Tony Todd és David Koechner után Emma Bell (Frozen) is szerepet kapott a horror franchiseban, amit 2011. augusztus 26-án küldenek az amerikai filmszínházakba.

- Jamie Bell (Defiance, King Kong) és Anthony Mackie (The Hurt Locker) szerződött le Sam Worthington mellé a Man on a Ledge című thrillerhez, mely Asger Leth rendezésében fog elkészülni.

Worthington egy ex-zsarut fog alakítani, aki azzal fenyegetőzik, hogy leugrik egy manhattani hotel tetejéről, melyről egy rendőrségi pszichológus próbálja meg lebeszélni. Mit sem sejtve, hogy az "öngyilkossági kísérlet", valójában egy elterelő hadművelet egy gyémántrabláshoz.

Az eredeti forgatókönyvet Pablo Fenjves (Trophy Wife) írta, melyet a RED képregényadaptáció, a Vaktó fehérség és a Battleship forgatókönyvíró párosa Erich & Jon Hoeber dolgozott át.

-A Pajiba értesülései szerint Scarlett Johansson (Vasember 2, A sziget)  és Joseph Gordon-Levitt (Eredet) szerződhet le a Breathers: A Zombie's Lament fekete komédiához, melyet S.G. Browne 2009-es novellájából adaptálnak.

- A Collider értesülései szerint a Universal James McAvoyt (X-Men: First Class), míg Guillermo del Toro Tom Cruiset szeretné szerződtetni H. P. Lovecraft Az őrület hegyei (At the Mountains of Madness) című horrorregény adaptáció főszerepére.

McAvoy az X-Men: First Class munkálataival, Cruise a Mission: Impossible negyedik részével lesz elfoglalva a közeljövőben, tehát a forgatás valamikor jövőre (a tervek szerint márciusban) indulhatna, és még az is elképzelhető, hogy mindkét színész kap szerepet a produkcióban.

A történet szerint egy tudós emlékszik vissza antarktiszi expedíciójára, ahol társaival egy elveszett civilizáció nyomára bukkantak, ami mérhetetlen fenyegetést jelentett számukra.

James Cameron a produceri teendőket fogja ellátni.

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9203855_0af33faf7aed63acbfb6615655bf0a0f_m.jpg

- A Heat Vision Blog jelentése szerint a Joe Carnahan (A szupercsapat) rendezésében készülő The Grey főszerepét Bradley Cooper helyett Liam Neeson fogja alakítani.

A produkció szkriptjét Ian Jeffers készítette, mely középpontjában Liam Neeson karaktere áll, akinek olajfúró csapatával kell az életben maradásért harcolnia egy repülőgép szerencsétlenség után Alaszkában, amikor farkasok támadják meg őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr184839625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása