hírek röviden 07.31

Címkék: hírekröviden

2010.07.31. 13:00

- A Fox Searchlight bejelentette, hogy a Darren Aronofsky rendezésében, Natalie Portman, Mila Kunis, Winona Ryder, Vincent Cassel, Barbara Hershey, Sebastian Stan, Ksenia Solo és a Toby Hemingway főszereplésével készült Black Swan című thrillert december 1-én küldik az amerikai mozikba. Továbbá kitűzték a Danny Boyle rendezte 127 Hours című drámájának premierjét is, ami végül november 5.-e lett. Főszerepben James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn, Lizzy Caplan, Elizabeth Hales, Patrick Gibbs és Clémence Poésy lesz látható.

A film története megtörtént esetet dolgoz fel, melyben James Franco lesz látható a főszerepben. 2003-ban egy hegymászó, Aron Ralston hegymászás közben balesetet szenvedett, melynek következtében egy lezuhanó szikla odaszorította alkarját a falhoz. 127 óráig, azaz 5 napig próbálta kiszabadítani a karját, majd végül úgy döntött, hogy levágja.


- A Heat Vision jelentése szerint a Circle of Confusion és Mad Chance fogják elkészíteni a Lore című képregény alapján készülő adaptációt, melynek a forgatókönyvét Cory Goodman (Priest) és Jeremy Lott fogja írni.

A producerek egy akció-kaland franchiset akarnak létrehozni, mely amolyan Men in Black-es lenne, csak ez a mitológiai lényekre összpontosulna. Főszerepben egy fiatalember lesz látható, aki vonakodva bár, de tagjává válik egy elit titkos csoportnak, akik az emberiséget védik a lények ellen.

A képregényt Ashley Wood és T.P. Louise készítette.

- Jordana Spiro is leszerződött a Trespass című thriller stábjához, melyhez korábban Nicole Kidman és Nicolas Cage írt alá a főszerepre. A produkció a Nu Image / Millennium Films gyártásában, Joel Schumacher rendezésében, valamint Karl Gajdusek és Eli Richbourg forgatókönyve alapján fog elkészülni.

A film egy házaspárról fog szólni (Kidman és Cage), akiket túszul ejt négy brutális bűnöző váltságdíj reményében.

- Lee Daniels következő filmje a Selma helyett a The Butler című igaz történeten alapuló film lehet, melyben Denzel Washington alakíthatja a főszerepet, azaz Eugene Allent aki 34 éve át dolgozott a Fehér Házban.

- A Variety jelentése szerint Josh Hutcherson és Dane Cook lesz a Detention című horror-vígjáték főszereplője, mely Joseph Kahn (Torque) rendezésében fog megvalósulni. A forgatókönyvet Kahn együtt írta Mark Palermoval. A forgatás a jövő hónapban kezdődik Los Angelsesben, 10 millió dolláros költségvetésből.

A történet egy csoport végzős középiskolásról szól, akiknek egy sorozatgyilkos állja az útjukat.

- A The Los Angeles Times értesülései szerint Chloe Moretz (Kick-Ass) lehet a The Rut című thriller főszereplője, mely Karyn Kusama (Jennifer's Body) rendezésében fog elkészülni.

A The Rut egy apa-lány kapcsolatot fog bemutatni, melynek középpontjában a vadászat is nagy szerepet kap. A lánynak miután elrabolják az apját, minden vadász és ijász tudására szükség lesz.

- Vince Vaughn lesz a David O. Russell rendezésében készülő Old St. Louis című vígjáték főszereplője, melyben Vaughn egy sokat utazó ügynököt fog alakítani, aki miután találkozik a soha nem látott lányával, az élete a feje tetejére áll. Egyes pletykák szerint a Kick-Assből ismert Chloe Moretz (Let Me In) fogja alakítani a kislányt.

David O. Russell rendező jelenleg a The Fighter című filmjének az utómunkálatain dolgozik, és ha ezt befejezte, akkor látnak hozzá az Old St. Louishoz.

- A Colony Capital befektetési csoport 650.000.000 $ -ért vásárolta meg a Miramax Films-t, melynek a hazai forgalmazását a Disney fogja intézni. (aki még többet akar tudni erre nézhet körül)


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr534839365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása