A Warner Bros. Pictures szeptember 24-én küldi az amerikai mozikba a Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (Az Őrzők legendája; tervezett hazai premier: október. Forgalmazza: InterCom) című fantasy-t Zack Snyder (Watchmen, 300, Sucker Punch) rendezésében, melyhez a sokadik poszter debütált az este.

Zack Snyder Kathryn Lasky népszerű könyve alapján készítette el első animációs filmjét, Az Őrzők legendáját (Legend og the Guardians: The Owls of Ga"Hoole), amely egy fantáziavilágban játszódó családi kalandfilm lesz. A történet főhőse egy fiatal bagoly, Soren, akit teljesen lenyűgöznek apja Ga'Hoole Őrzőiről szóló meséi. Az Őrzők egy legendás szárnyas harcosokból álló csapat volt, akik nagy csatát vívtak a Csupaszokkal a baglyok megmentéséért. Míg Soren arról álmodozik, hogy egy szép nap csatlakozik hőseihez, bátyja, Kludd gúnyt űz tervéből, és arról ábrándozik, hogy vadászni, repülni és zsákmányolni fog, hogy ezzel felhívja magára apja figyelmét. Kludd féltékenysége azonban szörnyű következményekkel jár: a baglyoknak el kell hagyniuk fateteji otthonukat, és egyenesen a Csupaszok karmai között találják magukat. Soren néhány bátor bagollyal vakmerő szökést tervez. Átrepülnek a tengeren, hogy eljussanak a Nagy fához, amely a legenda szerint az Őrzők lakhelye, akik a baglyok egyetlen reménységét jelentik. @Luke

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9282609_406f144d4dda6f6cb5cbcb27b3f17e43_xl.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr84839340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása