Még mindig San Diego Comic-Con, ahol az Amerika Kapitány pajzsát és a Végtelen Kesztyű-t (Infinity Gauntlet) vehették szemügyre a látogatók.

Az idők kezdetén csak egy lény létezett. Ez a lény volt minden, ami létezett és unatkozott. Ezért elszórta az energiáját, és így keletkezett a hat kő. A hat kő roppant erővel és isteni hatalommal ruházza fel tulajdonosát, képessé téve arra, hogy uralkodjon minden és mindenki felett. Azonban ezt a hat drágakövet, mindössze egyetlen egyszer sikerült összegyűjteni. Az idők kezdete óta sokan próbálkoztak a kövek összegyűjtésével, de végül Thanos volt az, akinek sikerült. Thanos a gyémántok erejét a Végtelen Kesztyűbe  sűrítette. Azonban a gyémántok egy idő elteltével különváltak, és elvesztve pusztító erejüket, megsemmisültek (a Lélek Gyémántot kivéve, amely Adam Warlock birtokába került). forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr434839314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.07.26. 14:36:01

szép meg jó,de végre már itt lehetne :)
süti beállítások módosítása