Tegnap már mutattam a videót a hírek között, de mivel kamerás volt nem volt igazán élvezhető. Mára azonban a netre is felkerült Jack Sparrow, azaz Johnny Depp videója, amit amolyan teaser trailerként emlegetnek.


A produkció Rob Marshall rendezésében, Johnny Depp, Astrid Berges-Frisbey, Penélope Cruz, Ian McShane, Geoffrey Rush, Stephen Graham, Max Irons és Gemma Ward főszereplésével készül Jerry Bruckheimer felügyelete alatt, melyet a Walt Disney Studios 2011 május 20-án küld az amerikai filmszínházakba.

A filmben Jack Sparrow (Johnny Depp) kapitány egy múltbéli szeretőjével (Penelope Cruz) találkozik A fiatalság forrásának keresése közben, akiről kiderül, hogy nem más mint Barbarossa kapitány (Ian McShane) lánya, aki a félelmetes kalóz hajójára, az Anna királyné bosszújára kényszeríti őt .

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr574839302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.07.24. 13:55:05

Nagyon nagy,csak még messze van a premier...
süti beállítások módosítása