Zack Snyder (Watchmen, 300) új, az ötvenes években játszódó filmjéhez, befutott az első fotó. A produkciót 2011 március 25-én küldi az amerikai mozikba a Warner Bros. Pictures, Emily Browning, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jamie Chung, Jena Malone, Carla Gugino, Jon Hamm, Oscar Isaac és Scott Glenn főszereplésével.

A történet középpontjában Babydoll (Emily Browning) áll, akit mostohaapja elmegyógyintézetbe zárat. Babydollra hamarosan lobotómia ("A lobotómia az agy elülső részének, a homloklebenynek az effektív megsemmisítését jelenti.") vár, ezért egy alternatív valóságot képzel el magának, ahol öt tárgyat kell megszereznie ahhoz, hogy végleg megszabaduljon az aljas férfi elől.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr684839213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása