November 5-én mutatják be korlátozott számban a Kristen Stewart, James Gandolfini és Melissa Leo főszereplésével készült Welcome to the Rileys című R besorolású drámát, mely Ken Hixon  forgatókönyve alapján Jake Scott rendezésében készült.

A Welcome to the Rileys egy erőteljes dráma, melyből megtudhatjuk, hogy néha a legváratlanabb helyeken találhatjuk meg a reményt. Dou és Lois Riley (James Gandolfini és Melissa Leo) egykor boldog házaspár voltak, de mióta nyolc éve meghalt tinédzser lányuk, egyre jobban eltávolodtak egymástól. Doug otthagyja szorongásokkal küzdő feleségét, és New Orleansba megy üzleti útra, ahol találkozik egy 17 éves lánnyal (Kristen Stewart), aki lelépett otthonról, és plátói szerelem alakul ki köztük. Bár úgy tűnik, hogy Lois és Doug házassága már csak egy szalmaszálon függ, kiderül, hogy csak inspirációra van szükségük, hogy újra színt vigyenek kapcsolatukba. @Luke

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr594839131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2010.07.10. 13:37:06

Anno nekem kimaradt a sokak által nagyon dícsért "Sopranos" sorozat, így James Gandolfini-t én annyira nem ismerem. Viszont Kristen Stewart miatt mindenképpen nézős lesz ez a film.

Ismeretlen_149418 2010.07.10. 13:39:57

@Kóczy: A Sopranos nekem is kimaradt, de tavaly a Moziünnep alatt láttam őt az Egy kis gubancban (In the Loop) és abban nagyon jó volt. De Kristen miatt egyébként is kötelező néznivaló.:)
süti beállítások módosítása