Dre (Jaden Smith) mindig új fiú. Édesanyja a munkája miatt nagyon gyakran kénytelen költözni, és a kissrác újra-és újra idegenek között találja magát, ahol be kellene illeszkednie. Ezúttal azonban a szokásosnál is nehezebb a helyzet: az új állomáshely Pekingben van, és Dre sehogyan sem találja a helyét. Amíg össze nem barátkozik a karbantartóval, Han úrral (Jackie Chan). Az öreg lesz a fiú egyetlen barátja, miután a suli sztárja, Cheng, a helyi kung-fu bajnok csúnyán elbánik vele. Dre egyetlen esélye, ha jelentkezik a közelgő kung-fu bajnokságra és megmutatja mindenkinek mire is képes. Han úr vállalja, hogy felkészíti őt…

A film egyik főszereplője a világhírű Jackie Chan, aki Will Smith fiát, Jaden Smith-t tanítja kung-fuzni. Jaden Smith a Boldogság nyomában c. filmen kívül Keanu Reeves oldalán is feltűnt már az Amikor megállt a Föld című alkotásban. Egy igazi családi szórakozást kínál az egzotikus tájakon játszódó film, ahol egy tapasztalatlan fiú megtanulja mestere segítségével mi is a bátorság, kitartás, és az igaz barátság. A film egyik főszereplője a világhírű Jackie Chan, aki Will Smith fiát, Jaden Smith-t tanítja kung-fuzni. Jaden Smith a Boldogság nyomában c. filmen kívül Keanu Reeves oldalán is feltűnt már az Amikor megállt a Föld című alkotásban.

A karate kölyök (The Karate Kid); hazai premier: október 2. Forgalmazza: InterCom (szinkronizált)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr994839126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.07.09. 11:14:29

Várandós film :)
süti beállítások módosítása