Red forgatási kép

Címkék: akció red thriller

2010.06.10. 01:32

A Summit Entertainment október 15-én küldi az amerikai mozikba a Red című akció-thrillert, melyben Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich, Karl Urban, Brian Cox, Richard Dreyfuss, Ernest Borgnine, Julian McMahon, James Remar, Rebecca Pidgeon és Felicia Day lesz látható. A produkció Erich Hoeber és Jon Hoeber forgatókönyve alapján Robert Schwentke rendezésében készült.

Egyébként az alkotás Warren Ellis azonos című képregényének az adaptációja lesz, melyben Willis (Frank Moses) egy nyugdíjba vonult CIA gyilkos alakít, akinek rengeteg vér tapad a kezéhez. Az ügynökség új vezetője úgy gondolja, hogy Moses túl sokat tud ezért mihamarabb holtan szeretné látni, így hát Moses elindul, hogy megóvja saját és szerettei életét.


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr564838907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása