hírek röviden 06.05

Címkék: hírekröviden

2010.06.05. 10:13

- A Cinema Blend jelentése szerint, Dennis Dugan (Apafej, Férfj és Férj, Ne szórakozz Zohannal,Happy, a flúgos golfos) fogja rendezni a Jack and Jill című vígjátékot, mely Steve Koren (Evan, a Minden6ó, Távkapcs) forgatókönyve alapján fog elkészülni, Adam Sandlerrel a főszerepben.
A produkció a Columbia Pictures (Sony) égisze alatt fog elkészülni és valamikor 2011-ben kerül az amerikai mozikba.
Annyit lehet tudni az alkotásról, hogy egy ikerpárról fog szólni, Jack és Jillről, melyben Sandler fogja megformálni az ikertesókat.

- Paul Rudd és Jennifer Aniston után Justin Theroux is csatlakozott a Wanderlust című vígjátékhoz, melyet David Wain, Ken Marino és Paul Rudd forgatókönyve alapján David Wain fog levezényelni. A produkció a Universal Pictures égisze alatt fog elkészülni, Judd Apatow producerkedésével.

- Christopher Nolan elmondta, hogy Joker nélkül készül a harmadik Batman film, viszont a történetről nem árult el semmit.

- A Blumhouse Productions John Carpentert (The Things, The Ward) kérte fel John Marks 2008-as regénye, a Fangland megfilmesítésére. Korábban úgy volt, hogy Hilary Swank játszhatja a főszerepet.

A történet szerint Evangeline Harker a The Hour tv-producere Romániába repül, hogy a nyomára bukkanjon a legendás figurának, Ion Torgu-nak, akiről számos hátborzongató mende-monda kering. A sztori azután kezdi jobban érdekelni, miután rejtélyes e-maileket kap és feltűnik egy ijesztő férfi a new york-i irodájában.

- A Variety jelentése szerint Bruce Willis, Forest Whitaker, Malin Akerman és Kate Mara lesznek a Catch 0,44 című thriller főszereplői, melyet Aaron Harvey saját forgatókönyve alapján fog rendezni. Akerman és Mara mellé jelenleg keresi a harmadik színésznőt.

A történet középpontjában három nő áll, akik egy bizarr helyzetbe kerülnek, melyben egy kegyetlen bérgyilkos (Whitaker), egy kamionos és egy szakács is érdekelt. Akerman a lányok vezetőjét, még Willis egy maffiafőnököt fog alakítani.

A tervek szerint a forgatás július 11-én indul, Shreveportban (Los Angeles).

- A The Hollywood Reporter tájékoztatása szerint Jennifer Lawrence és Max Thieriot lesz a House at the End of the Street című horror-thriller főszereplője, melyet Jonathan Mostow és David Loucka forgatókönyve alapján Mark Tonderai fog levezényelni.

A történet középpontjában egy fiatal lány (Lawrence) áll, aki miután édesanyjával új városba költözik, megtudja hogy az utca túloldalán lévő házban kettős gyilkosság történet. A komplikáció akkor következik be, mikor a tinédzser összebarátkozik a mészárlás egyetlen túlélő fiával (Thieriot).

http://img8.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/8084063_381e291f287b9995c242750c7646ae36_m.jpg

- szupercsapat forgatási videó indára töltve!!

- Nagyfiúk hivatalos honlapja
- Kéjjel nappal (Knight and Day) hivatalos honlapja

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr414838876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása