A 20th Century Fox kiadta az első poszter a Gulliver's Travels (Gulliver utazásai) című kaland-vígjátékhoz, melyet december 22-én küldenek az amerikai mozikba, 2/3D-ben. A produkcióban Jack Black, Emily Blunt, Jason Segel, Amanda Peet, Billy Connolly, James Gorden, Catherine Tate és Chris O'Dowd lesz látható. Az alkotás Nicholas Stoller és Joe Stillman forgatókönyve alapján Rob Letterman (Monsters vs. Aliens, Stretch Armstrong) rendezésében készült.

Lemuel Gulliver (Jack Black) Bermudára tart hajóval,  majd viharba kerül, és egy iszonyatos erejű szél egy sziklának vágja a hajót. Gulliver egy Liliput nevű szigeten találja magát, ahol egészen parányi emberek laknak. A kis lakók lekötözik, hogy aztán országuk védelmezőjévé tegyék őt.


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr734838843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása