Három nemzetközi Predators (Ragadozók) poszter látott napvilágot, melyet július 7-én mutatnak be az amerikai mozikban, míg a hazai premier ugrott július 8-ról augusztus 19-re.

Néhány ember találkozik egy őserdőben. Nem ismerik egymást, és nem tudják, hogyan kerültek oda. Van köztük kommandós, bérgyilkos, CIA-ügynök és a Yakuza tagja. Ők a legjobban kiképzett, legveszélyesebb emberek a Földön. De ezúttal nem a Földön vannak… Lassacskán rájönnek, mi történt velük: egy különösen kegyetlen, a vadászatot mint sportot kultúrája legfontosabb részének tekintő faj rabolta el őket, és helyezte el egy rezervátumban… hogy vadászhasson rájuk. Felkészülési idő nincs. Az esélyeik sosem voltak ilyen rosszak. Kezdődik a hajtóvadászat.

Antal Nimród és Pados Gyula - a Kontrolt is jegyző rendező-operatőr páros most az Oscar-díjas Adrien Brody-val (A zongorista, Utazás Darjeelingbe) és Laurence Fishburne-nel az élen az eredeti Predator-fim hangulatát megidézve egy igazán látványos, feszültséggel teli sci-fit készített. A film hivatalos honlapja


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr204838755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása