hírek röviden 05.14

Címkék: hírekröviden

2010.05.14. 11:53

- Kirsten Dunst is benne lesz, Jack Kerouac, 1957-es, Úton (On the Rode) című regénye adaptációjában, mely Walter Salles (Fekete víz) rendezésében fog elkészülő. Korábban már aláírt a filmhez Garrett Hedlund, Sam Riley és Kristen Stewart is. A forgatása Augusztusban kezdődik.

- Paul WS Anderson A három testőr 3D-s moziját 2011 nyarán tervezi a Summit Entertainment moziba küldeni...

- A Heat Vision értesülései szerint az Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) Oscar-díjas forgatókönyvírója, Charlie Kaufman két hetet töltött a Kung Fu Panda második részének a kipofozásával, mely a Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom címet viseli. A tervek szerint az amerikai premier 2011. június 3-án esedékes.

- Evangeline Lilly (Lost) és Anthony Mackie csatlakoztak a Shawn Levy rendezésében készülő Real Steel stábjához. Egyébként a két színész már szerepelt együtt a A bombák földjénben (The Hurt Locker). A Real Steel 2011. november 18-án debütál az amerikai mozikban.

- Jason O’Mara csatlakozott Katherine Heigl és Daniel Sunjata  mellé a One for the Money című krimi-thrillerbe, melyet Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith és Liz Brixius szkriptje alapján Julie Ann Robinson (Az utolsó dal) fog levezényleni. A produkció a Lionsgate égisze alatt fog elkészülni.

Egyébként, Janet Evanovich Stephanie Plum könyvsorozatának első regénye alapján készül az alkotás.

- Sam Worthington (Avatar, A titánok harca) lesz a főszereplője (és az egyik producere) a DreamWorks Pictures Quatermain című sci-fi-kalandjának. Allan Quatermain egyébként H. Rider Haggard regényének, a King's Solomon Mines-nak és folytatásának, az Allan Quatermain-nek a főhőse. A produkció egyenlőre rendező nélkül.

Worthington producertársai Alfred Gough és Miles Millar.


- A Summit Entertainment égisze alatt készülő The Darkest Hour című sci-fi-thrillerhez Emile Hirsch és Olivia Thirlby után Rachael Taylor (Transformers: Revenge of the Fallen) és Joel Kinnaman (Snabba Cash) szerződött le.
A forgatás Oroszországban fog zajlani, az elkövetkező pár hónapban.

- Szerződést kötött az Imax Corporation és a Sony stúdió, mely szerint a Resident Evil: Afterlife a hagyományos mozis premierrel párhuzamosan digitális IMAX-filmszínházakban is bemutatásra kerül.

- A Sony Pictures animációs részlege megvásárolta a népszerű RollerCoaster Tycoon című videójáték filmes adaptációjának jogait, így tehát elkészülhet a mozifilmverzió. A projekt a tervek szerint élőszereplős-animációs lenne, melynek az előkészítéséhez már hozzá is látott Harald Zwart, a Karate kölyök (2010) rendezője.

- Nicolas Winding Refn szeretné levezényleni a Csodanő című filmet.

- Samuel L. Jackson egy interjúban elárulta, hogy számíthatunk S.H.I.E.L.D. filmre is.

- Nap videója! Cameron Diaz lerúgja Tom Cruise-t a Kéjjel nappal forgatásán

- A Robin Hood hivatalos magyar honlapja

- A Piranha 3D hivatalos honlapja

- Sergei Bodrov lesz a Spook's Apprentice (A Szellem inasa) című Warner Bros. Pictures égisze alatt készülő, Joseph Delaney gyerekkönyvének filmadaptációjának a rendezője. Eredetileg a produkció forgatókönyvét Matt Greenberg készítette, ám ezt kicsit átdolgozza Chuck Leavitt (Blood Diamond).

- A Judge Dredd (Dredd bíró) 3D forgatása idén ősszel indul Pete Travis rendezésével.

- Burke & Hare poszter  a Cannes-i Filmfesztiválon

- Sylvester Stallone a Rambo V: The Savage Hunt filmjével kapcsolatban azt nyilatkozta pár hete az Empire magazinnak, hogy 99%-ig biztos benne, hogy nem fog elkészülni, helyette inkább a The Expendables második részére koncentrál.
Ennek ellenére a Cannes-is Filmfesztiválon egy óriási Rambo V: The Savage Hunt plakát látható, melyen ott virít hogy: COMING 2011. Akkor most lesz, vagy nem lesz? Meglátjuk..

- Oliver Stone, Carey Mulligan, Michael Douglas és Shia LaBeouf Cannes-ban


- Eclipse banner (kattra nő)


- Fotó a Green Lantern forgatásáról, melyen Ryan Reynolds látható.

- Megan Fox, Leilaként a Jonah Hexben


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr394838725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása