Garry Marshall, a Micsoda nő! rendezője rengeteg sztárt és legalább annyi romantikát kínál beszédes című filmjével, amely júniusban érkezik DVD-n.

Az a sok híresség és az a rengeteg nevetés! Igazi sztárparádét láthatunk ebben a szívmelengető romantikus vígjátékban, melyet a Micsoda nő! és a Neveletlen hercegnő rendezője készített. Sorsok ütköznek, kereszteződnek, gabalyodnak újra egymásba egyetlen napon – a szerelmesek napján. Valaki megkéri a kedvese kezét. Egy virágküldemény nem jut el a címzettjéhez. Egy féltve őrzött titok végre napvilágra kerül. A „csak úgy megjelenek, és meglepem a pasim” visszafelé sül el. Csörték, csókok, elhibázott és helyes döntések és még sok más… Akár zöldfülű vagy a szerelemben, akár kiábrándult, ebbe a 19 sztárt felvonultató filmbe egészen biztosan bele fogsz szeretni.

A Valentin-nap idén másodszor köszönt be, méghozzá 2010. június 16-án DVD-n a ProVideo jóvoltából. A kiadványon a filmet eredeti (1.85:1) képaránnyal, DD5.1-es magyar és angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében élvezhetjük. Extraként exkluzív bepillantást kapunk a Szex és New York 2. című filmbe, valamint sztároktól hemzsegő kimaradt jeleneteket - magyar felirattal.

forrás: www.dvdextra.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr934838723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása