hírek röviden 04.16

Címkék: hírekröviden

2010.04.16. 06:54

- A Production Weekly értesülései szerint Eva Longoria Parker lesz a Tenement (Bérház) című természetfeletti horror főszereplője, melyet Franc. Reyes (Empire, Illegal Tender, The Ministers) saját forgatókönyve alapján fog rendezni.
A tervek szerint a forgatás a jövő hónapban veszi kezdetét New Yorkban.

- A Heat Vision értesülése szerint Elkins David Coggeshall forgatókönyve alapján, Tom Elkins, The Haunting in Georgia címmel készíti el a Kísértetjárás Connecticutban (The Haunting in Connecticut) tavaly bemutatott horror folytatását, melyet a tervek szerint augusztusban kezdenek el forgatni.

- A Warner Bros. Pictures készítheti el a Sabba Cash című svéd thriller amerikai feldolgozását, melyben Zac Efron lesz a főszereplő. A mozi producerei Charles Roven és Richard Suckley.

- A Variety értesülése szerint Lily Collins (The Blind Side, Priest) csatlakozott az Abduction című thrillerbe Taylor Lautner ("The Twilight Saga") mellé. A produkció Shawn Christensen forgatókönyve alapján John Singleton rendezésében fog elkészülni.
A forgatás a tervek szerint júliusban kezdődik  Pittsburghben.

 

- A Heat Vision tájékoztatása szerint úgy néz ki hogy, Samuel L. Jackson és Kellan Lutz lesz a főszereplője a Motion Picture Corporation of America, Deathgames című filmjének. A prdukció Mihály Hultquist, Robert E. Martinez és Tony Giglio forgatókönyve alapján Jonah Loop rendezésében fog elkészülni, 10 millió dollárból.
A tervek szerint a forgatás jövő hónapban Louisianában veszi kezdetét.

- A Shrek 4 első reklámja, mely egy karakter reklám Fionával

- Iron Man 2 - TV Spot #8

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr404838527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása