A Zombieland az élőhalottas filmek apokaliptikus témáját házasítja össze az Apatow-komédiák improvizatív stílusával, méghozzá kitűnő eredménnyel. Májustól DVD-n és BD-n.

Colombus, a neurotikus egyetemista (Jesse Eisenberg) megússza azt a járványt, amely az USA legtöbb lakójából vérengző zombit csinált: mert már a járvány előtt is mindentől rettegett. A fegyvermániás, csokizabáló macsó, Tallahassee (Woody Harrelson) a tökéletes ellentéte – és most míg együtt menekülnek, túl kell élniük életük legrémesebb próbatételét: egymás társaságát. A véresen komolytalan, sodró lendületű, eszeveszett vígjátékban Emma Stone (Excsajok szelleme) és Abigail Breslin (Ízlések és pofonok) is alaposan kiveszi a részét a vad bolondozásból!

A Zombieland 2010. május 5-én jelenik meg DVD-n és BD-n az InterCom forgalmazásában. A filmet mindkét kiadvány eredeti (2.40:1) képaránnyal, DVD-n sztereó magyar és DD5.1-es angol hanggal, BD-n DD5.1-es magyar és dts-HD MA 5.1-es angol hanggal, valamint magyar és angol feirattal kínálja. A szép számú extrakínálat DVD-n és BD-n is eredeti nyelven lesz elérhető:

* BD-EXKLUZÍV: Túl a temetőn (PIP funkcióval)
* Audiokommentár Woody Harrelson, Jesse Eisenberg valamint Ruben Fleisher rendező és Rhett Reese, Paul Wernick írók közreműködésével
* Kimaradt jelenetek
* Zombieland nyomában
* Zombieland a Te országod
* A film vizuális effektusai
* Előzetesek 

forrás: www.dvdextra.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr774838511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása