hírek röviden 03.19

Címkék: hírekröviden

2010.03.19. 02:58

- A Deadline New York értesülései szerint Tim Burton ismét 3D-s projekten fog dolgozni, ugyanis Amerikában a 60-as években sugárzott tévésorozatot az Addams Family-t fogja elkészíteni 3D-ben, méghozzá Charles Addams eredeti rajzai alapján. A mozi nem élőszereplős lesz, hanem térhatású bábfilm.

Burton jelenleg a Frankenweenie saját 84'-es rövidfilmjén dolgozik, ami az eredetivel ellentétben ugyancsak stop-motion animáció lesz 3D-ben, és a Walt Disney Pictures  2011-ben mutatja be az amerikai mozikban.

- A THR értesülése szerint Jennifer Lopez (Ilyen a formám) lesz a Columbia Pictures romantikus vígjátékának az Overboard (A vasmacska kölykei) című remakejének a főszereplője. Az eredeti filmet 1987-ben mutatták be Garry Marshall rendezésében, Kurt Russell és Goldie Hawn főszereplésével.

- Mégsem a tavalyi Végső állomás volt az utolsó, ugyanis Alan Horn a Warner Bros. igazgatója elárulta hogy elkészítik az ötödik filmet is.

- Steve Carell cím nélkül futó filmjéhez, Emma Stone (Zombieland) szerződött le.

- Channing Tatum, Chris Evans és Sebastian Stan közül lesz valaki Amerika Kapitánya (The First Avenger: Captain America). Az IESB.net értesülése szerint Sebastian Stan (Gossip Girl) a legesélyesebb a szerepre.

- Todd Phillips a Másnaposok rendezője elárulta, hogy ha minden jól megy novemberben elkezdődhet a Másnaposok 2 forgatása.

- Perzsia Hercege : A film hivatalos magyar oldala

- Budapest Top10
2010.márc.12.-2010.márc.18.
1. Alice Csodaországban
2. Viharsziget
3. Avatar
4. Egek ura
5. Sárkányvadászok
6. Mocskos zsaru - New Orleans utcáin
7. A bombák földjén
8. Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak
9. Valentin nap
10. Komfortos mennyország

- Toy Story 3D sneek peek

- Így neveld a sárkányodat jelenet (Wrong)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr904838357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása