hírek röviden 03.12

Címkék: hírekröviden

2010.03.12. 10:23

- A Pajiba jelentése szerint Sam Worthington (Avatar, Titánok harca) lesz a főszereplője a Dan Dare: Pilot of the Future című angol-képregény adaptációnak, amit Frank Hampson hozott létre az 1950-es években. A Warner Bros. Pictures nagy erőkkel keresi a rendezőt illetve forgatókönyvírót a filmhez.

- A Deadline New York értesülése szerint a 20th Century Fox szerződtette Rupert Wyatt -et (The Escapist) A majmok bólygója előzményfilm rendezői székébe. A mozi címe Caesar: Planet of the Apes lesz, a forgatókönyvet Rick Jaffa és Amanda Silver írták.

- A Variety értesülése szerint a Joel és Ethan Coen rendezésében készülő, True Gift című western filmhez Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin és Hailee Steinfeld után Barry Pepper (Hét élet) is leszerződött. A produkciót a Paramount Pictures december 25-én mutatja be az amerikai mozikban.

- Budapest Top10
2010.III.4.-2010.III.11.
1. Alice Csodaországban
2. Viharsziget
3. Avatar
4. Egek ura
5. Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak
6. Éli könyve
7. Valentin nap
8. Mindenki megvan
9. Az ifjú Viktória királynő
10. A bombák földjén

- apróság - Szokás szerint a Pixar idén is készül egy kisfilmmel, melyet a Toy Story 3D előtt láthat a nagyközönség. A produkció címe Day & Night. Íme, az első fotó:


A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr344838320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása