Február 26-án, azaz jövő hét pénteken debütál az amerikai mozikban, az eredetileg 1973-ban, George A. Romero által forgatott The Crazies című horror remake. további anyagok erre. Hazai mozipremier május 20.

"David Dutton seriff Ogden Marshban, a csendes amerikai kisvárosban. Egy napon azonban meglepő és érthetetlen dolog történik, a baseball pályán megjelenik egy férfi, kezében töltött fegyverrel és ölni készül. Aztán újabb furcsaságok sora kezdődik, a barátokkal, szomszédokkal, ismerősökkel, a jól ismert emberekkel. Gyilkosokká és őrültekké válnak. A "kór" megfékezése végett a katonaság karanténba fogja a várost, így annak a maradék néhány embernek, akik még megőrizték józan eszüket, valahogy túl kell élniük az fertőzöttekkel való összezártságot."

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr674838186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása