hírek röviden 02.08

Címkék: hírekröviden

2010.02.07. 23:16

- Transformers kontra Star Trek: melyik jön 3D-ben?
A háromdimenziós filmek térnyerése gondolkodóba ejtette a Paramount filmstúdió vezetőit: jelenleg azon vitatkoznak, hogy következő szuperprodukcióik közül melyik készüljön 3D-ben. Egyes igazgatók a Transformers 3-ra szavaznak, mások a Star Trek 2-re, és van, aki mindkét folytatást térhatású moziként képzeli el. Konkrét nevek és adatok nem szivárogtak ki, mivel a tárgyalások a legnagyobb titoktartás mellett folynak, ugyanis a többi nagy hollywoodi stúdió is abban sántikál, hogy a várható kasszasikereket 3D-ben hozza ki. A kockázat azonban nagy, mert míg egy 2D-ben leforgatott filmet már 8-10 millió dollárból 3D-sre lehet konvertálni, az eleve IMAX minőségben gyártott produkció költségei az egekbe ugranak, így nagyot lehet vele bukni, ha mégsem arat tömegsikert.
Bennfentes információk szerint egyébként a Star Trek áll nyerésre a 3D-s csatában, mivel Michael Bay, a Trasformers-filmek rendezője nem szereti a térhatású mozit - ő tudja, miért.

forrás: UIP-Duna

- A tízes toplista (a hétvégi bevétel és az eddigi összbevétel)
1. Dear John ($32,4/$32,4)
2. Avatar ($23,6/$630,1)
3. From Paris with Love ($8,1/$8,1)
4. A sötétség határán ($7/$29,1)
5. Tooth Fairy ($6,5/$34,3)
6. Minden kút Rómába vezet ($5,5/$20,9)
7. Éli könyve ($4,8/$82,2)
8. Crazy Heart ($3,7/$11,2)
9. Légió ($3,4/$34,7)
10. Sherlock Holmes ($2,6/$201,6)

 

- Úgy hírlik a Dardevil után rebootot kap a Mr. és Mrs. Smith (2005) is, melyet a Fox Mr. és Mrs. Jones címmel küldene mozikba.

- Sam Worthington leszerződött a Texas Killing Fields című filmhez, mely igaz történeten alapul.

- Cameron Diazhoz Lucy Punch csatlakozott a Bad Teacher című filmhez, melyet Los Angelesben a jövő hónapban kezdenek el forgatni.

- Amerika Kapitány (The First Avenger: Captain America) ellensége Red Skull lesz a készülő mozifilmben, melyet Joe Johnston rendező erősített meg.

- Még be sem mutatták a Valentin nap című romantikus filmet, máris a folytatást tervezik, melynek New Year's Eve lenne a címe, és decemberben debütálna a mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr474838114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása