A Juno forgatókönyvéért Oscar-díjat kapott Diablo Cody következő szkriptjében egy középiskolai pompomlány bőrébe bújt démon szedi áldozatait. Nálunk csak DVD-n, viszont vágatlanul!

A kamaszkor igazán rémisztő tud lenni. Jennifer (Megan Fox), a kisvárosi gimnázium legdögösebb csaja egyszerre vonzza és félelemmel tölti el a város fiatal- és idősebb korú férfipopulációját. A lány egy nap váratlanul megváltozik, falni kezdi a férfiakat…szó szerint. Egy vérszomjas démon megszállja Jennifer testét, átveszi fölötte az irányítást, és azt tesz vele, amit akar: magához csábítja mindazokat, akik gyengék. Jennifer közelében pedig nehéz erősnek lenni. Azonban gyerekkori barátnője, Needy (Amanda Seyfried) hamarosan rájön, hogy mi is történik. Igaz, eddig csak a csúnyácska másodhegedűs szerepét játszhatta, ám most itt a nagy alkalom: megpróbálja legyőzni régi barátját, új ellenségét, hogy kiűzhesse belőle a gonoszt, és visszatérítse az ártatlanság útjára.

Az Ördög bújt beléd 2010. március 3-án jelenik meg DVD-n az InterCom forgalmazásában. A kiadvány a Megan Fox szexi idomaival apelláló filmet kétféle verzióban kínálja: a 98 perces moziverzió mellett a 103 perces vágatlan változatot is. Mindkét verzió eredeti (1.85:1) képarányban, DD5.1-es magyar és angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében szerepel a lemezen, melyen a következő, magyar feliratos extráknak is helyet szorítottak:

  • Kimaradt jelenetek
  • Bakiparádé
forrás: www.dvdextra.hu

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6746753_a564a1f3f5c3815eb2ee6ce03814081c_m.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr784838105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása